Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok papucs, mégse tisztel, miért?
20 felettiek vagyunk, és a bnőm olyakat enged meg magának, hogy oltári.
Én egy nyugodtabb ember vagyok, sokszor idegesített már fel az agyam persze, a legdurvább dolog egy pofont volt, de ő (csaj) télleg olyan mint egy vadállat.
Rendesen támad,karmol,anyázik,mindennek lehord, de akkormeg be van xarva ha pillatnyilag 1000re tórbúzza a vérnyomásom.
Nem tisztel, lehord mindennek, de fordított esetben meg hisztizik.
Nem tudom hol rontottam el, nem vagyok papucs, kezemben tartom a dolgokat de ugye ő is ember nem droid, ill. ha össze vagyunk veszve akkor szereti az ismerősöktől azt hallani h ugyebár én vagyok a retek.
Tanácsok?
Na és te vajon mitcsinálsz? Kell lennie oknak hogy mi hozta ki belőle!
Én is ilyen vagyok és nem véletlen!
Engem a barátom teljesen kicsinált, és csodálkozik ha meg mondom másnak hogy egy szemét!
Te hogy viselkedsz a pároddal ?
Sok oka lehet, ennyiből ezt nem fogjuk megtudni.
Lehet oka pszichés betegség, vagy valamivel felbosszantják valahol, és akkor mindenre ugrik, de az is lehet, hogy te hozod ki valamivel a sodrából...
igyekszem a tenyeremen hordozni, jó helyekre elvinni,stb...
a legtöbb konfliktus amiatt van hogy mindig be akarja bizonyítani szavakkal,cselekedetekkel, hogy neki tökmind1 mi lesz, nem kellek annyira neki.
Aztán amikor télleg ágyő van, akkor sír mint a záporeső.....
Dobd ki, még mielőtt erőszakkal is megvádol!
Ja és nőktől tiszteletet, együttérzést, egyenjogúságot ne várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!