Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Még mindig szereti?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki-Találd-Ki kérdése:

Még mindig szereti?

Figyelt kérdés
Van egy kis gondom. Van egy lány aki jól nézz ki ő 15 éves én 16 vagyok. Van egy 20 éves palija aki már 4x megcsalta. Randiztam már vele egyszer a végén meg akartam csókolni, de elhúzta a fejét és az volt a kifogása hogy most szakított a barátjával. A kérdésem csak annyi lenne hogy mennyi az esélye hogy végleg szakítani fognak? Ja azt kihagytam, hogy már egy éve járnak.

2015. júl. 23. 22:31
 1/3 anonim válasza:
Ha még csak most szakított a barátjával, valószínű, hogy nem akar egyből egy új kapcsolatba belevágni. Legyetek először csak barátok. Éreztesd vele, hogy mennyire kedveled, hangsúlyozd a jó tulajdonságait, figyelj rá oda, járj a kedvében. Tök jó ha van valami közös hobbitok, amit tudtok együtt csinálni, vagy ha ugyanolyan zenét szerettek, akkor járhatnátok együtt koncertekre. És a csajszi majd szépen lassan rájön, hogy te mennyivel jobb ember vagy, mint a volt barátja, aki állandóan csak megcsalta, és utána már biztos hagyni fogja, hogy megcsókold. :) Amúgy érthető a ragaszkodása, elvégre 1 év azért elég hosszú idő, még akkor is ha a barátja egy köcsög volt.
2015. júl. 23. 22:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már nem szereti a barátját, de még nem szeretne kapcsolatot. Vagy éppen téged utasított vissza. Tehát attól, hogy te ráhajtottál úgy, hogy szakítottak nem azt jelenti, hogy te bejössz neki. Persze az is lehet, hogy még mindig szereti.
2015. júl. 23. 22:43
 3/3 nincsnevem:) válasza:
Kérdezd meg, hogy cigány-e és ha igen akkor hagyd a pic.sába.
2015. júl. 24. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!