Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy ilyen lánnyal?
Nagyon szeret olvasni, és ideje nagy részében ezt is teszi. Emellett blogot ír (könyvértékelés, megjelenések, történetírás), koncertekre jár, és nagy rajongója a filmeknek/animéknek is.
Sokat mosolyog, mégis eléggé introvertált személyiségű. Szeret egyedül lenni, de sokszor van a barátaival is. Nagyon empatikus, szeret tanácsot adni, ha valamiben a véleményét kéred.
Néha lehet, hogy azt gondolnád róla, hogy szomorú, de igazából csak mereng valamin. Viszonylag könnyen megsértődik, de nem haragtartó, nem szeret rossz viszonyban lenni senkivel.
És akkor a külsőségek: 164 cm, 60 kg. Hosszú, göndör, barna haja és barna szeme van. Nem egy tipikus szépség, a legtöbben azt mondanák rá, hogy aranyos.
És mielőtt bárki is ezzel vádolna: igen, ez a lány én vagyok.
16/L
Definiáld, hogy mit jelent számodra a komoly.
Én is tudok hülye lenni, amikor a barátaimmal vagyok. :D
Így visszaolvasva tényleg kicsit úgy tűnik. :D
De tudok ám bulizni, ha akarok. És imádom a koncertek hangulatát. :)
Az anime nálam minusz pont (előre is bocsánatot kérek Tőled, és az összes Anime fantól, nem az én műfajom :D), de azon kívül tökéletes vagy. :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!