Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Nagyon szeret olvasni, és ideje nagy részében ezt is teszi. Emellett blogot ír (könyvértékelés, megjelenések, történetírás), koncertekre jár, és nagy rajongója a filmeknek/animéknek is.

Sokat mosolyog, mégis eléggé introvertált személyiségű. Szeret egyedül lenni, de sokszor van a barátaival is. Nagyon empatikus, szeret tanácsot adni, ha valamiben a véleményét kéred.

Néha lehet, hogy azt gondolnád róla, hogy szomorú, de igazából csak mereng valamin. Viszonylag könnyen megsértődik, de nem haragtartó, nem szeret rossz viszonyban lenni senkivel.

És akkor a külsőségek: 164 cm, 60 kg. Hosszú, göndör, barna haja és barna szeme van. Nem egy tipikus szépség, a legtöbben azt mondanák rá, hogy aranyos.

És mielőtt bárki is ezzel vádolna: igen, ez a lány én vagyok.

16/L

2015. júl. 23. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges... szereted az animéket, ez nálam egy + pont. :D 17/F
2015. júl. 23. 19:25
 2/10 anonim ***** válasza:
elég komoly lánynak tűnsz ezek alapján.. tényleg az vagy, vagy rosszul gondolom?
2015. júl. 23. 19:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Az anime nem egy jó pont de van rá esély :D sok esély :D ha akarsz küldhetsz képet privátban.
2015. júl. 23. 19:27
 4/10 A kérdező kommentje:

Definiáld, hogy mit jelent számodra a komoly.

Én is tudok hülye lenni, amikor a barátaimmal vagyok. :D

2015. júl. 23. 19:28
 5/10 anonim válasza:
Én lány létemre,igen járnék veled:D
2015. júl. 23. 19:30
 6/10 anonim ***** válasza:
#3 Mi az, hogy az anime nem egy jó pont?! :P ~#1
2015. júl. 23. 19:30
 7/10 anonim ***** válasza:
hát akkor tévedtem, kicsit úgymond merevnek tűntél a leírás alapján:D
2015. júl. 23. 19:38
 8/10 A kérdező kommentje:

Így visszaolvasva tényleg kicsit úgy tűnik. :D

De tudok ám bulizni, ha akarok. És imádom a koncertek hangulatát. :)

2015. júl. 23. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:
nem rossz ám ez így, biztos lesz valakid:D
2015. júl. 23. 19:44
 10/10 anonim válasza:

Az anime nálam minusz pont (előre is bocsánatot kérek Tőled, és az összes Anime fantól, nem az én műfajom :D), de azon kívül tökéletes vagy. :)

15/F

2015. júl. 24. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!