Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt kéne együtt töltenünk? 17/L
Figyelt kérdés
Most jöttünk össze a barátommal, és elég sok időt töltünk együtt. Volt már egy távkapcsolatom, ahol anyukám folyton azt hajtogatta, hogy "nem vagytok már 12 évesek, az hogy heti egyszer találkoztok nem jó nektek" aztán összejöttem egy fiúval akivel szinte minden nap találkoztunk, egy idő után együtt is aludtunk szinte minden nap, arra azt mondta, hogy "nem vagytok még 40, jobb lenne, ha kevesebbet lennétek együtt". Most nem igazán tudom hol kéne megtalálnom az egyensúlyt. A barátom nagyon ragaszkodó már most, és sokat akar velem lenni, félek ha ezt elutasítom, azt hiszi nem szeretem/nem akarok vele lenni. Mi tévő legyek?2015. júl. 23. 17:59
1/4 anonim válasza:
Most bármilyen tini lázadóan vagy gonoszan hangzik, anyudnak szerintem nincs igaza, ha úgy érzitek úgy lenne jó nektek akkor tegyétek, mert ez a ti kapcsolatotok és ti érzitek, ti tudjátok 19L
2/4 anonim válasza:
Igazat adok az elsőnek. Ha ráértek, van időtök találkozni, és akartok is, miért ne tehetnétek meg?
3/4 anonim válasza:
Ha jól elvagytok együtt, jól szórakoztok, jól érzitek magatokat, és nem kényszerből vagytok ennyit együtt, akkor nincs ebben semmi túlzás. Ahogy ti jónak érzitek.
32/F
4/4 anonim válasza:
ha csak anyukád miatt gondolkozol azon hogy néha elutasítsd, akkor ne tedd, ha szeretsz a barátoddal lenni akkor legyél csak vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!