Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az mit jelent 1 nőnél, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent 1 nőnél, hogy szeret de nem tudja mit akar?

Figyelt kérdés
Szakítottunk már 2-3 hete de többször beszéltünk, mondta, hogy még mindig szeret, voltam nála pénteken még, csókolóztunk, ott is aludtam, most meg nem is ír meg furán viselkedik néha. Nem értem miért csinálja ezt velem.

2015. júl. 21. 17:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak szivat, biztos van valakije........
2015. júl. 21. 17:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem szivat.. hanem fél valamitől, ami miatt valószínűleg elromlott a kapcsolatotok... vagy nem bízik benned úgy, mint régen... kérdezz rá, ha kell többször is ha nem ír vissza, ha meg fontos, akkor ne hagyd annyiban és küzdj érte, mondjon bárki bármit..
2015. júl. 21. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!