Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ezért ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezért ennyire felkéne kapni a vizet?

Figyelt kérdés

A barátom nem írt vissza nem vette fel a telefont lezdtem aggódni sokat írtam neki facebookon ...mivan vele? sokszor fennt volt de nem írt vissza aztán már mikor tényleg nagyon felkaptam a vizet azt írtam neki hogy mivan csajozol? másnap közölte hogy szakítani szeretne szerintetek mit csináljak nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni

azt mondja nem bízom benne .. ez annak minősül?? mert én rengetek titkomat meséltem már el neki pont azért hogy lássa bízom benne ....

2015. júl. 20. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínüleg nem a "nem bízol benne" áll a háttérben
2015. júl. 20. 21:13
 2/7 anonim válasza:
Elobb te szekíts vele!Jobban fog esni.Ha te mondod ki a végszót.! :)
2015. júl. 20. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Így kívülállóként úgy látom, hogy nem lenne a pasid ellenére a szakítás.

Már ne haragudjon, de azért az durva hogy már a szakitással fenyegetőzik. Valami tényleg lehet a háttérben, ha már rögtön ezzel jön. Azt ajánlom, hogy ezt tisztázd vele minél hamarabb!

Igen, te biztos h bizol benne, ezt o se cáfolhatja meg. Nem veled van a baj.

2015. júl. 20. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Előző válaszolo vagyok

Nincs sok tapasztalatom, de velem is hasonlóképpen történtek a dolgok. Szakitottunk a barátommal pontosan emiatt

15/L

2015. júl. 20. 22:01
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) szószerint idézem ez már csak vége csak gyorsan valami fasszsagot még keresett: Nem fog menni így hogy féltékeny vagy és nem bízolbennem meg eltíltasz azoktól a dolgoktól amiket régóta csinálok.... Nagy a távolság meg mondtam nemfog menni ja melleseg ez az eltíltasza régóta csinált dolgoktól az azt jelenti hogy nem szeretem mikor fiú létére szolizik 14 évesen és mindennap megiszik vagy 6l kávét :"D
2015. júl. 20. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha emiatt akar szakítani akkor jobban jársz nélküle.
2015. júl. 21. 01:04
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem jó esetben mindenki letisztázza a másik előtt, hogy mit jelent neki a kapcsolat, másképp nem kell üres fogalmakkal dobálózni.

hogyha nekem fontos, hogy gyakran beszéljen velem az, akit a Páromnak hívok, akkor nem fogok, - mint a mesékben -, mindennek ellenére bízni benne, bármit elviselni. az ilyen beszólások után mégis hogy képzeli el ő a "bizalmat"?

Az érthető, ha ilyenkor szakítás jön, de nem úgy kell levenni, hogy "azért szakítottatok, mert nem bíztál benne". Mindenkinek mást jelent a "bizalom, odaadás" stb. szóval neked is okod volt arra, hogy felkapd a vizet rá, vagy hogy szakításra/megcsalásra gondolj.

2016. márc. 4. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!