Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 15 év körüli fiúk! Ti járnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 év körüli fiúk! Ti járnátok ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
15 éves leszek hamarosan. 159 cm vagyok, és nem vagyok egy fogpiszkáló. (61 kg). Eléggé konzervatív vagyok. 10 éve csellózom, és szeretek zenélni, énekelni. Igyekszem kedvesnek lenni, mosolyogni. Kicsit retro módon öltözöm néha. Lovagolok, és verseket írok, és kitűnő tanuló vagyok (6 tárgyból dicséretes). Később színésznő, és zenész szeretnék lenni. És szeretném, ha pár év múlva megjelenne az első verseskötetem. A bajom az, hogy senki sem akar velem többet, mint barátság, vagy meggondolja magát. Jó, jó, várok az igazira, meg minden, de tényleg ennyire kilógok a mai társadalomból?

2015. júl. 16. 19:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igazából sajnos eléggé vastag csontozatom van, és akkor se lennék 50 kg, ha egy mg felesleg sem lenne rajtam. Meg heti hétszer lovagolok jelenleg, tanévben heti háromszor. A hasam lapos, csak a combjaim erősebbek egy kicsit.
2015. júl. 16. 22:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

fú istenem de bírom az ilyeneket :DDDD 15 évesen 50 kg? legalább magassághoz néznéd ember... lehet mondjuk 180 centi, ahhoz tudod hogy néz ki 50 kg? gondolkozz már.

Kérdező: bár lány vagyok, de elmondom hogy biztos találsz majd egy hozzád illő fiút akivel egy hullámhosszon vagytok. :)

2015. júl. 17. 00:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszi, aranyos vagy! :)
2015. júl. 17. 00:48
 14/16 anonim ***** válasza:

A súlyt még véletlenül sem (csak) életkorhoz viszonyítjuk, hanem magassághoz. Nehogy hallgass erre az "15 éves = 50 kg" válaszolóra.

Én is lány vagyok, év végén leszek 15 éves, 170 centivel bő 60 kg vagyok, de a te magasságodhoz is teljesen oké a súlyod. :)

2015. aug. 4. 14:31
 15/16 gergő100 válasza:

Szia.Amint olvastam egy-két választ hogy zárkózz fel a világgal,erre egyet mondok.NE hallgass az ilyen baromságokra.Kell a mi generációnkba az ilyen emberek,nagyon is.

A másik hogy biztosan megtalálod a hozzád illő srácot.Ne aggódj.

16/f

:)

2015. aug. 11. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Az előző barátnőm, ilyen volt és nagyon szerettem, úgyhogy simán elntudnék képzelni még egy ilyet nagam mellett :3 nagyon tettszenek a tulajdonságaid ;) 16f
2015. dec. 9. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!