Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne, ha idősebb lánnyal járnék?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és tetszem egy 22 éves lánynak..nagyon jól néz ki, bombanő, de attól félek, ki fognak röhögni, hogy milyen idős barátnőm van, másoknak meg 16-17 éves. Ti összejönnétek vele a helyemben?2015. júl. 16. 11:10
1/5 anonim válasza:
ha jó nő akkor inkább irigyek lesznek rád a korodbeliek még ha cikiznek is miatta...
és ne mások véleménye alapján dönts szerintem hanem ha neked tetszik összejönnél vele és kölcsönös a dolog akkor hajrá :)
22F
2/5 anonim válasza:
Hasonló a szitu csak én vagyok a lány, engem egyáltalán nem zavar, teszek az emberek véleményére :)) ha szeretjük egymást akk miért ne?
Sztem jöjjetek össze ;) a haverjaid max. irigyek és ezért szólogatnak be
3/5 anonim válasza:
Az ilyen max a csajnak lehet ciki, a pasiknál menő, ha felszednek egy idősebb csajt.
4/5 anonim válasza:
Én alig voltam 17 amikor 38 as csajjal kavartam 3 hónapig.
5/5 anonim válasza:
Naná hogy összejönnék!Ha meg akarod tudni mi a jó!Dehogy idős.Én ennyi idősen harmincon felüli anyukákat boldogítottam.
Csak irigykednek akiknek nincs ilyen jó dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!