Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14-15 éve lányok! Nektek bejön, ha egy srác számítógép grafikusnak tanul és az is lesz, tehát "művészlélek"?
Én is annak tanulok, tehát igen, nagyon tetszik. Szívesen járnék ilyen fiúval ^^
13/L
Hm. Van olyan iskola, ahol normálisan tanítanak informatikát Magyarországon??? Te jó ég, biztos külföldi vagy.
Amúgy én nem is annyira grafikusnak tanulok, de miután megérettem/megtanultam az egyszerűbb nyelveket, utána a Need For Madness játékban írok egy kocsir (programozási tudás kell a kocsi elkészítéséhez... térgeometria)
Válaszolni nehéz nekem, mert fiú vagyok, de szerintem a kockák egyáltalán nem gázak. Ezt azoknak üzenem, akik írták a nem vicces vicceiket... És eredeti Minecraftot nagyon könnyű szerezni (vagy hackelt lauchert), szóval ne szólogass be senkinek kedves első. 15/f
Utolsó!
Tudod vannak olyanok, akiknek semmi hozzáértésük nincs csak "tréfásak" szeretnének lenni. A számítógép gragikus mióta kocka?! Egyből az jut az embereknek eszébe, hogy játékot csinál. Nem csak....
"Utolsó!
Tudod vannak olyanok, akiknek semmi hozzáértésük nincs csak "tréfásak" szeretnének lenni. A számítógép grafikus mióta kocka?! Egyből az jut az embereknek eszébe, hogy játékot csinál. Nem csak...."
Hát, lehet. Én rengeteg panaszt láttam már a magyar infóoktatásra, és nem is csodálom. Amúgy nem azt mondtam, hogy a grafikus kocka. (vagy félreírtam valamit.... megint >_<) De am komolyan kérdezem, te külön tanulsz grafikusnak, vagy a sulid ilyen jó? Mer a mi infótanárunk ennyi kb. "Menjetek az X meghajtóra, mentsétek le a feladatot az Y meghajtóra...." Meg sajnos Office fan. Nekem nincs is officeom (laptopon van), de azért tanuljak officet.... -.-" Komolyan kérdzem, ilyen jó a sulid? :O :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!