Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 13-14-15 éve lányok! Nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-14-15 éve lányok! Nektek bejön, ha egy srác számítógép grafikusnak tanul és az is lesz, tehát "művészlélek"?

Figyelt kérdés
14f
2015. júl. 15. 19:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is annak tanulok, tehát igen, nagyon tetszik. Szívesen járnék ilyen fiúval ^^

13/L

2015. júl. 15. 21:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Hm. Van olyan iskola, ahol normálisan tanítanak informatikát Magyarországon??? Te jó ég, biztos külföldi vagy.

Amúgy én nem is annyira grafikusnak tanulok, de miután megérettem/megtanultam az egyszerűbb nyelveket, utána a Need For Madness játékban írok egy kocsir (programozási tudás kell a kocsi elkészítéséhez... térgeometria)

Válaszolni nehéz nekem, mert fiú vagyok, de szerintem a kockák egyáltalán nem gázak. Ezt azoknak üzenem, akik írták a nem vicces vicceiket... És eredeti Minecraftot nagyon könnyű szerezni (vagy hackelt lauchert), szóval ne szólogass be senkinek kedves első. 15/f

2015. júl. 16. 19:12
 13/16 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Tudod vannak olyanok, akiknek semmi hozzáértésük nincs csak "tréfásak" szeretnének lenni. A számítógép gragikus mióta kocka?! Egyből az jut az embereknek eszébe, hogy játékot csinál. Nem csak....

2015. júl. 17. 22:24
 14/16 anonim ***** válasza:

"Utolsó!

Tudod vannak olyanok, akiknek semmi hozzáértésük nincs csak "tréfásak" szeretnének lenni. A számítógép grafikus mióta kocka?! Egyből az jut az embereknek eszébe, hogy játékot csinál. Nem csak...."

Hát, lehet. Én rengeteg panaszt láttam már a magyar infóoktatásra, és nem is csodálom. Amúgy nem azt mondtam, hogy a grafikus kocka. (vagy félreírtam valamit.... megint >_<) De am komolyan kérdezem, te külön tanulsz grafikusnak, vagy a sulid ilyen jó? Mer a mi infótanárunk ennyi kb. "Menjetek az X meghajtóra, mentsétek le a feladatot az Y meghajtóra...." Meg sajnos Office fan. Nekem nincs is officeom (laptopon van), de azért tanuljak officet.... -.-" Komolyan kérdzem, ilyen jó a sulid? :O :D

2015. júl. 18. 16:42
 15/16 A kérdező kommentje:
A suliban mi is sok sz art tanulunk... én az Alvin ésa mókusok magyar punk együttes énekes gitáros frontemberétől "vettem" hogy ez akarok lenni, és van egyenlőre kezdőprogramom
2015. júl. 19. 19:34
 16/16 A kérdező kommentje:
na van egy kezdő programom egyenlőre azon dolgozom...és Gróf Balázstól szedtem még infókat ehhez a dologhoz
2015. júl. 19. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!