Milyen AMD processzort ajánlotok gamer géphez?
Figyelt kérdés
Valójában az Intel i5 tudom jobb mint az AMD-k csak nem igazán tudom melyik fajta AMD processzor van i5 szinten.2015. júl. 15. 17:54
2/9 anonim válasza:
fx8000 széria helyezkedik el az i5 i7 között.
3/9 anonim válasza:
Perceken belül torkon harap valaki. Szóltam előre.
5/9 Közveszélyes Kontár válasza:
ha jobb akkor hogy lehetne egyszinten kerdezo?
AMD FX ha i5 ket nezuk talan 1156 os i5 helyett merulhetnek fel, ha bar en inkabb 1156 ot vennem, de ez ugye hasznalt piac nem uj, 1156 hoz meg nehez hozajutni, FX hez sokkal konyebb
6/9 Közveszélyes Kontár válasza:
" Valójában az Intel i5 tudom jobb mint az AMD-k"
csak mert ezt te irtad kerdezo...
7/9 anonim válasza:
#4,mi lenne,ha elvinnénk mind a ketten a gépünket,és egymás mellett letesztelnénk?
még azt is megengedem,hogy tuningold a gépedet. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van,elég hülyén tettem fel a kérdést. Arra voltam kíváncsi melyik AMD van i5-el egyszinten,de tény nem kérdés, hogy inkább i5.
2015. júl. 15. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!