Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vezet ez valahova?

Figyelt kérdés
Párommal,immáron lassan 2 éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk az elején nem volt túl rózsás,mert én pszichiátrián töltöttem az első 4 hónapot és nem bántam vele túlságosan úgy ahogy kellett volna. Akkoriban tényleg tenyerén hordott,ahogy egy pasinak kell. Majd előző nyáron minden jó volt,én is normális voltam és ő is. Imádtuk egymást. Minden nap együtt voltunk,mindenhova együtt mentünk és meg kell említenem hogy a szexuális életünk is kitünő volt ( napi 2-3) Ahogy elkezdődött újra a suli,egyre többet veszekedtünk,mindenen. Mára már teljesen megfordult a helyzet. Alig találkozunk,mindenhova külön megy,fél-félre kacsingat néha,és mindig azt hajtogatja magánélet,magánélet stb. És én,mintha átvettem volna a férfi szerepét. Én hajkurászom őt hogy találkozzunk,elmondom 232x mennyire szeretem,meglepetést csinálok stb. Persze én is követek el hibákat,de azonnal bocsánatot kérek és próbálom jóvá tenni. Nem kezel nőként. Nem simogat,nem ölel át. Mintha barátok lennénk. Leültem már vele erről beszélni,de hónapok óta azt hallom,hogy majd változtatunk és ő engem akar és szeret. MMost mit gondoljak? Mit kéne gondoljak? Ér ez még valamit?

2015. júl. 15. 14:36
 1/2 A kérdező kommentje:
18\L
2015. júl. 15. 14:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Elkényelmesedett :)

Hát ha te ezt hajlandó vagy így folytatni, hogy te hordod a hátadon a kapcsolatotokat, akkor lehet ezt folytatni, persze. Amíg valamelyikőtök meg kell ezeket a dolgokat beszélni, hogy téged mi zavar, és tényleg, változtassatok is, különben tönkre fog menni. Még nincs késő, javítsatok rajta tudatosan, amíg lehet.

Hajrá :)

20/F

2015. júl. 15. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!