Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is féltek a megcsalástól? 16/L
Figyelt kérdés
Barátommal friss kapcsolat, és jött egy olyan helyzet hogy kicsit túloztam... oké, exem más volt, de a jelenlegi párom idősebb és sosem tudnám megcsalni... de attól félek, hogy ő meg azért fogja megtenni, mert azt hiszi hogy egy ilyen barátnője van, aki őt is megcsalná. De nem... igaz, régen így oldottam meg a gondokat, de az csak ideig-óráig tartott. A mostani barátommal megbeszélném a gondokat ha lennének... és ha meg is csalna esetleg... erőt vennék magamon, és nem csalnám vissza...2015. júl. 13. 07:32
1/9 anonim válasza:
Hát ha szeretitek egymást és meg is bíztok egymásban, akkor ennek nem kéne problémának lennie. Szerintem túlságosan ráparázol. ;)
2/9 anonim válasza:
Igen is meg nem is. Mivel nincs barátnőm, ezért most nem kell tartanom, de ha lesz, fogok. Bár amilyen a mostani helyzet, főleg itthon, nem tervezek barátnőt, teljesen felesleges.
3/9 A kérdező kommentje:
attól félek hogy Ő hiszi azt, hogy majd őt is meg fogom...mondtam neki, hogy amíg törődik velem és nem tűnik el hónapokra, addig nem lesz semmi.
2015. júl. 13. 07:41
4/9 anonim válasza:
A problémáidat miért így "oldottad meg" eddig?
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, de még fiatalabb voltam... de már kezdem meglátni a saját hibáim. Nálam megcsalás az, ha élőben csókolóznak meg onnantól a durvábbak...
2015. júl. 13. 07:56
6/9 A kérdező kommentje:
de én sosem élőben csináltam... mindenkinek más a határ... akit szeretek azt nem fogom rövid pórázra sosem. Nekem a chatszex után is lenne mostmár bűntudatom.
2015. júl. 13. 07:58
7/9 anonim válasza:
Legyen is kislány. Egyébként ne haragudj, de jogosan hiheti azt, mert a legtöbb ilyen korú lány sajnos képes rá. Azért remélem te is úgy fogsz cselekedni, ahogy írod.
u.i.: az érzelmi megcsalás is megcsalás sokaknak
8/9 anonim válasza:
Nem.. nem félek..
Ha megcsalnak akkor nem az igazi, vagyis nem ő kell nekem, és nem én kellek neki..
9/9 anonim válasza:
És miért hinné azt, hogy a barátnője megcsalná?
Egyébként meg a chatszex már bőségesen kimeríti a megcsalás fogalmát, nem csak "ott kezdődik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!