Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Milyen szinonimák vannak arra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szinonimák vannak arra hogy a 'pasim'?

Figyelt kérdés
Nagyon utálom ezt a kifejezést,és nem is használom.Most azon gondolkoztam miket lehet még mondani a barátom,fiúm,párom,szerelmem-en kívül?

2015. júl. 12. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
kicsim, édesem, kedvesem, egyetlenem, picim, társam (bár ez fura :D), uram :D
2015. júl. 12. 20:44
 2/6 anonim válasza:
59%
barátom:D
2015. júl. 12. 20:51
 3/6 anonim válasza:
42%

viccesebb: manusom

tárgyiasítottabb: kanom

szerintem a barátom a legjobb amit magyarban ki lehet hozni belőle :) amúgy az angol boyfriend lenne a legjobb

2015. júl. 12. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:

"Barátom".

Nyilván mások nem Picimről meg egyebekről beszélsz :)

A pasim az elég gáz, a társam/párom szintén, bocsánat, de ezt azok használják akik 5-15 év alatt sem tudták eldönteni, hogy házasodjanak-e.

SZóval "Barát".

2015. júl. 13. 00:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Az utolsó szerintem még a segglyuka és a pöcegödör közötti különbséget sem tudja...

Használd a "barátom" kifejezést és ne figyelj az utolsóra.:)

2015. júl. 14. 11:02
 6/6 anonim válasza:
kanom, palim, csávóm
2019. nov. 25. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!