Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy az első párkapcsolat mindig véget ér, de sosem felejtsük?
Figyelt kérdés
Nektek meddig tartott az első kapcsolatotok...vagy van aki hosszú ideje még mindig az első szerelmével van?mióta? :)2015. júl. 12. 20:18
1/6 anonim válasza:
Nagyon úgy tűnik, hogy igaz az állítás legalábbis nálam. 1,5 évig tartott , 2 hónapja ért véget én még mindig minden nap sírok. :(
2/6 anonim válasza:
Nem felejtem el soha, az biztos, de nem 100%, hogy véget ér.
Lassan 4 éve van barátom és nem is tervezet mással összejönni.
3/6 anonim válasza:
Átírnám arra, hogy elég valószínű, hogy vége lesz, de azért még így is elég sok kivétel van. A sose felejtő rész viszont szerintem igaz. Másik kérdésedre is válaszolva 1éve, nem tudom az mennyire számít soknak manapság:D
4/6 anonim válasza:
Cáfolom! :)
1 héttel a 14. születésnapom előtt jöttem össze a párommal, 33 éves vagyok, közel 34!
5/6 anonim válasza:
Nálam igaz. Másfél évig tartott.. Nagyon szép volt, de nem bántam meg a szakítást. Azóta van más lassan 2 éve akit szeretek :)
6/6 anonim válasza:
csak 4 hónapig tartott, de sosem felejtem. Különleges srác volt, egymásnak voltunk az elsők a csóknál. Távkapcsolat volt. A fiú velem egyidős, sváb, de sok sok kilóméter közén állt. talán egyszer még az életben találkozunk... szép emlékek, sosem veszekedtünk. de már csak az emlékek maradtak meg. az érzelmek nem. jó a véleményem róla, de nem vagyok szerelmes belé, új barátom van, idősebb és jobban megért. és külsőre is jobban bejön és szerelmes vagyok belé:) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!