Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyed? Mit akar? Mi lehet ebből?
LE lehet róla szállni, mondtam, hogy értelmetlen nyomorék emberek hagyjanak! Nem lelki sérült, nincsenek hátsó szándékai, UGYAN OLYAN NORMÁLIS EMBER, MINT BÁRKI MÁS! Nehéz felfogni, hogy nem csak szexmániás köcsögök léteznek?
És lécci a kérdésre válaszoljatok, nem a fiúról kértem véleményt
Lehetsz mérges.... De szerintem fiúként jobban megértem a többi fiút. 17 éves vagyok. A fiatalabb lányok jönnek be, ezt nem tagadom, de egyben az érettek is... sajnos elég nehéz ilyet találni. Nem azt mondom hogy nagyon szexelni akarok, de egy normális hosszan tartó kapcsolatra vágyom amiben igen, a szex is beletartozik mint egy egészséges kapcsolatban. És nem hiszem hogy 22 évesen ez gyengülne.. sőőőt... 22 évesen már egy stabil kapcsolatban akarok élni egy érett nővel. És szerintem nincs fiú aki hátsó szándék nélkül nem úgy viselkedne. A második válaszolónak is van igaza, lehet lelki sérült igen.
Nem foglak arra bátorítani hogy gyere össze vele mert nagyon nagyon rossz ötletnek tartom. Ez a véleményem... A kérdés úgy szól: mit tegyél, mit akar és mi lehet ebből...
itt a válasz: Hagyd a fiút meg barátnak. Mit akar: rejtély... de nem tudom tudni akarom-e. És mi lehet ebből? Semmi jó... hidd el.
Bocsi a hosszú válaszért. 1-es voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!