Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a pasikat, ha alacsonyak?
Figyelt kérdés
Barátommal több mint másfél éve vagyunk együtt, de mindig szomorú lesz ha felhozom a magasságát. Én 164cm vagyok, ő 166. Őszintén szólva az alacsonyabb fiúkra bukom (már ha lehet ilyet mondani), amit tud is, és nem győzöm neki hangsúlyozni, hogy szerintem irtó aranyos, de őt mégis zavarja ez. Még azt is felhoztam, hogy az előtte lévő barátom (egy volt) még kisebb is volt nálam. 17 vagyok, barátom 20.2015. júl. 7. 01:23
11/13 A kérdező kommentje:
8. sajnos nem tudom, már nincs közöttünk.
2015. júl. 8. 02:01
12/13 anonim válasza:
Na, akik itt kicsinek érzik magukat azoknak kölcsön adhatok néhány centit, mert én meg túl magas vagyok (vagyis inkább hülyén nézek ki mert vékony és magas vagyok :D)
186 CM. Kinek kell 7 centi plusz?
13/13 opened paradise válasza:
Ebben a kategóriában ez a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!