Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? 16 évesen nem vonzanak a velem egykorú fiuk. Inkább a 35-40 Mi lehet a baj? Ezért elítélnének ha megtudnák?
Lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak, csak nagyon ritka. Belegondolva, h a pasinak is be kell jöjjenek a fiatalabb lányok.
Egy példa: az én nővérem 14 évesen össze jött egy 30 évessel. Még az elején megpróbálták megszüntetni a kapcsolatot, de nem bírták egymás nélkül. Egy éve együtt laknak, és most (tesóm 19 éves) babát várnak.
Csak egy kis bíztatás, h ne ess teljes kétségbe.
Mellesleg nálunk ez családi vonás...vagy csak apakomplexus :D de nekem is egy 35 körüli pasi tetszik, es előre láthatólag jól alakul a dolog ;)
17/L
Mondjuk nekem a legjobb barátnőim tudják rólam ezt, és teljesen támogatnak, elfogadják. Ha tényleg összejövök egy idősebbel, természetesen elmondom anyumnak, tesómnak... a többi ember véleménye nekem nem számít
(Előző válaszoló)
Szomorú ezt olvasni, hogy a kislányok ilyen nagynak képzelik magukat..
Mehetne a kislányom a p-be a 35 éves pasijával....nem normális :)
Nem. De ha valakinél apakomplexus van, az az apa szerepet hiányolja, de egy kislány egy 35-40 éves pasit ebben az esetben nem apa szerepre "szánja", hanem egészen másra(főleg fordítva...).
A nem megelőzhető betegségekről nem tehet az ember. Nem válogat. Viszont a párját megválogathatja. A választás a kezében van, és nem nyom senki pisztolyt a fejéhez, hogy jöjjön össze egy ilyen korú férfival. Vonzalom ide vagy oda, a döntést ő maga hozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!