Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi van velem? 16 évesen nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? 16 évesen nem vonzanak a velem egykorú fiuk. Inkább a 35-40 Mi lehet a baj? Ezért elítélnének ha megtudnák?

Figyelt kérdés
2015. júl. 3. 16:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kik ítélnének el? A környezeted, családod, barátaid, vagy a férfiak, ha bevallanád nekik, hogy vonzódsz hozzájuk?
2015. júl. 4. 00:05
 12/19 A kérdező kommentje:
azmár kicsit más.:D
2015. júl. 4. 10:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele,szóval nem vagy egyedül
2015. júl. 13. 16:50
 14/19 anonim válasza:

Lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak, csak nagyon ritka. Belegondolva, h a pasinak is be kell jöjjenek a fiatalabb lányok.

Egy példa: az én nővérem 14 évesen össze jött egy 30 évessel. Még az elején megpróbálták megszüntetni a kapcsolatot, de nem bírták egymás nélkül. Egy éve együtt laknak, és most (tesóm 19 éves) babát várnak.

Csak egy kis bíztatás, h ne ess teljes kétségbe.

Mellesleg nálunk ez családi vonás...vagy csak apakomplexus :D de nekem is egy 35 körüli pasi tetszik, es előre láthatólag jól alakul a dolog ;)

17/L

2015. okt. 10. 21:04
 15/19 anonim válasza:

Mondjuk nekem a legjobb barátnőim tudják rólam ezt, és teljesen támogatnak, elfogadják. Ha tényleg összejövök egy idősebbel, természetesen elmondom anyumnak, tesómnak... a többi ember véleménye nekem nem számít

(Előző válaszoló)

2015. okt. 10. 21:20
 16/19 anonim ***** válasza:

Szomorú ezt olvasni, hogy a kislányok ilyen nagynak képzelik magukat..

Mehetne a kislányom a p-be a 35 éves pasijával....nem normális :)

2015. okt. 11. 16:13
 17/19 anonim válasza:
Tudom, h sokan vannak, akik ezt ellenzik. De a claustrophobiás, vagy bármi más betegségben szenvedő ember tehet arról, hogy beteg? Ez ugyan olyan. Tehet arról a gyerek, hogy nem egy tökéletes családba született, így kialakult nála jelen esetben az apakomplexus? Más részről a tényleg normális, rendes tizen éves elég ritkaságnak számít mostanság
2015. okt. 11. 17:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem. De ha valakinél apakomplexus van, az az apa szerepet hiányolja, de egy kislány egy 35-40 éves pasit ebben az esetben nem apa szerepre "szánja", hanem egészen másra(főleg fordítva...).

A nem megelőzhető betegségekről nem tehet az ember. Nem válogat. Viszont a párját megválogathatja. A választás a kezében van, és nem nyom senki pisztolyt a fejéhez, hogy jöjjön össze egy ilyen korú férfival. Vonzalom ide vagy oda, a döntést ő maga hozza meg.

2015. okt. 11. 20:18
 19/19 anonim válasza:
Abban egyet értek, hogy ha ez ésszel eldönthető dolog lenne, nem lenne helyén való. De személy szerint én nem tudom megtenni azt, hogy hogy ha tetszik valaki, és tudom, h nem kéne, akkor azt mondjam magamnak, h nem szeretem többé és akkor így is lesz. De ez sok emberrel így van. Elismerésem annak, aki el tudja dönteni agyban, hogy kit szeressen és kit ne
2015. okt. 11. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!