Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 12 évesen van egy pasim és az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 évesen van egy pasim és az osztálytársaim összesúgnak a hátam mögött! Miért?

Figyelt kérdés

2015. júl. 2. 14:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Bocsánat, a 19-es volt az...
2015. júl. 4. 09:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Megbocsátok
2015. júl. 4. 10:08
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem mi van abban hogy valakinek 12 évesen barátja van .....úgyse igazi barát csak úgy van mondva igz menőbb de másképp semmi nincs benne .Mit kell úgy letorkolni hogy mit csináltok homokoztok meg hogy hova jutott ez a világ már nem kisbaba akit babusgatni kell és most tanul járni ...persze azoknak a védsegükre legyen mondva akik letorkoltak nem is felnőtt meg tininek se mondható de attól még lehet egy ugymond barátja akivel beszélget meg ilyesmi ....és az osztálytársak csak mit tudom én fétékenyek .De most a letorkoloknak biztos megy a piros de attól fügetlenül nekem ez a véleményem persze mindenkinek más ....mindenki másképp látja másképp nőtt fel és mindenki más szemszögböl nézi
2016. febr. 11. 21:46
 24/24 anonim ***** válasza:
Azóta mi történt, kérdező?
2022. máj. 3. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!