Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen van egy pasim és az osztálytársaim összesúgnak a hátam mögött! Miért?
Talán mert szánalmas, hogy 12 évesen "pasid" van.... És mit szoktatok csinálni, együtt homokoztok? :)
Az ilyennek hol vannak a szülei??!
Mondjuk nem lepődnék meg, ha pár nap múlva jönne a "Lehetek terhes?" kérdés..
Egyre lejjebb süllyed ez a világ komolyan.
Kedves kérdező!
Az osztálytársaid szerintem nagyrészt csak féltékenyek, vagy
nem láttak még ilyen dolgot korábban. Az osztálytársaid reagálása nem helyénvaló, vagyis rossz.
Viszont! 12 évesen a gyerekek elkezdenek serdülni és nagy hormonális változáson mennek keresztül. A lelki világuk azonban még nem olyan érett mint gondolnánk. Ha jól érzed magad a fiúval akkor nyugodtan maradj vele, és mondd azt az osztálytársaidnak, hogy: "Na mivan? Irigykedtek?!"
A legfontosabb, hogy mindig tartsd észben: Egy pasival vigyázni kell!
Ne hagyd, hogy a pasi túlságosan befolyásoljon, hiszen a lelki világod még nem olyan érett.
14/F
Ha elolvastad a válaszomat és hasznosnak találtad akkor kérlek jelezd felém.
Vicces mikor a 14 éves nagy élettapasztalattal rendelkező kisgyerek oktatja a még kisebbet :D
Mert nem láttak ilyet korábban? Az ég áldjon meg 12 évesen mégis hol kellett volna korábban ilyet látniuk?? Oviban?
"Az osztálytársaid reagálása nem helyénvaló, vagyis rossz. "
Már miért lenne rossz az osztálytársai reagálása?? Épp az, hogy ők azok, akik a korukhoz képest normálisan reagálják le a helyzetet, ugyanis ennyi idősen még egyáltalán nem nekik való a "pasizás", ezért is magas számukra ez az egész helyzet.
Én nem is azt állítottam, hogy ez jó. De a mai világba el kell ismernünk, hogy már minden megesik. Nem ő volt az első és valószínűleg nem is az utolsó 12 éves akinek pasija van. Ebbe én már beletörődtem. Neked is így kellene tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!