Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 12 évesen van egy pasim és az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 évesen van egy pasim és az osztálytársaim összesúgnak a hátam mögött! Miért?

Figyelt kérdés

2015. júl. 2. 14:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
csak egy van? :O :))
2015. júl. 2. 15:45
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt kifejezett "pasim" 12 évesen, de az osztályból az egyik fiúval megkedveltük egymást és sokat beszélgettünk, voltak közös dolgaink, járás ugyan nem lett kimondva. Minket is kidumáltak, nem érdekelt. :) Egyszerűen irigyek, mert azt hiszik "menő" járni valakivel. Egyáltalán nem, abban a korban semmit nem változtat valakin, később is legfeljebb motiválja, boldoggá teszi a párja, de ezektől még nem lesz "menőbb" valaki. Abban a korban pedig "párkapcsolatnak" még semmi értelme, mert úgysem lehet komoly. Sőt, ha a fiú több 12-3-nál, kifejezetten gáz, ránézve meg főleg, hogy 12 éves "csaja" van. Én azt gondolnám az olyanról, hogyha nem talál korabelit, a 12 éves könnyen megszerezhető kislány is jobb, mint a semmi. 17/L
2015. júl. 2. 17:05
 13/24 anonim ***** válasza:
26%
Gondolom azért, mert ilyen korban nem megszokott hogy valakinek pasija van.....bár csoda, hogy az osztálytársaid furcsálják ezt, hiszen azt hittem ez a pasi dolog minden MAI 12 évesnél "természetes".....
2015. júl. 2. 17:06
 14/24 anonim ***** válasza:
Jaaj istenem 6 évvel ezelőtt is voltak ilyenek akkor meg miért szidjátok ekkora baj hogy van akit szeret? És vannak olyan ismerőseim akiknek komoly kapcsolatuk lett ebből az úgymond "komolytalan kapcsolatból"!
2015. júl. 2. 17:32
 15/24 anonim ***** válasza:
azért beszélnek ki hogy kárt okozzanak vannak ilyenek meg olyanok is akik viccet csinálnak belőle én 14 éves vagyok fiú és én nem beszéltem ki senkit eddig és nem is fogok. itt van megoldás. kérd meg őket hogy ne ha nem sikerül szólj valakinek akiben bízol 1923-ban is volt ilyen jó régen volt te nem emlékezhetsz majd írj privátba. segítek én.
2015. júl. 2. 17:53
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel, mit csinálnak az osztályársak?! SZÜNET VAN!!!
2015. júl. 2. 18:25
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert szánalmas, hogy 12 évesen "pasid" van.... És mit szoktatok csinálni, együtt homokoztok? :)

Az ilyennek hol vannak a szülei??!

Mondjuk nem lepődnék meg, ha pár nap múlva jönne a "Lehetek terhes?" kérdés..

Egyre lejjebb süllyed ez a világ komolyan.

2015. júl. 2. 21:56
 18/24 anonim ***** válasza:
87%

Kedves kérdező!

Az osztálytársaid szerintem nagyrészt csak féltékenyek, vagy

nem láttak még ilyen dolgot korábban. Az osztálytársaid reagálása nem helyénvaló, vagyis rossz.

Viszont! 12 évesen a gyerekek elkezdenek serdülni és nagy hormonális változáson mennek keresztül. A lelki világuk azonban még nem olyan érett mint gondolnánk. Ha jól érzed magad a fiúval akkor nyugodtan maradj vele, és mondd azt az osztálytársaidnak, hogy: "Na mivan? Irigykedtek?!"

A legfontosabb, hogy mindig tartsd észben: Egy pasival vigyázni kell!

Ne hagyd, hogy a pasi túlságosan befolyásoljon, hiszen a lelki világod még nem olyan érett.

14/F

Ha elolvastad a válaszomat és hasznosnak találtad akkor kérlek jelezd felém.

2015. júl. 3. 13:01
 19/24 anonim ***** válasza:
46%

Vicces mikor a 14 éves nagy élettapasztalattal rendelkező kisgyerek oktatja a még kisebbet :D

Mert nem láttak ilyet korábban? Az ég áldjon meg 12 évesen mégis hol kellett volna korábban ilyet látniuk?? Oviban?

"Az osztálytársaid reagálása nem helyénvaló, vagyis rossz. "

Már miért lenne rossz az osztálytársai reagálása?? Épp az, hogy ők azok, akik a korukhoz képest normálisan reagálják le a helyzetet, ugyanis ennyi idősen még egyáltalán nem nekik való a "pasizás", ezért is magas számukra ez az egész helyzet.

2015. júl. 3. 21:43
 20/24 anonim ***** válasza:

Én nem is azt állítottam, hogy ez jó. De a mai világba el kell ismernünk, hogy már minden megesik. Nem ő volt az első és valószínűleg nem is az utolsó 12 éves akinek pasija van. Ebbe én már beletörődtem. Neked is így kellene tenned.

2015. júl. 4. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!