Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre a problára van ötletetek? Bővebben lent
Mutasd meg neki ezt a kérdést.. vagy még jobb.. kérd meg valami közös ismerősötöket hogy mutassa meg neki ezt a kérdést..
Persze ezzel az első kommenttel elrontom a kis titkotokat, de hát istenem.. ha már az az opció teljesen kilőve, hogy esetleg
KOMMUNIKÁLJATOK.
20/F
Én általános iskola után a volt osztálytársammal (ő lány, én fiú) találkoztam hasonló indokokkal (nem érdemellek meg). De nem ez volt a probléma, inkább csak rájött az 5 perc. Aztán bevallotta, hogy hülye volt, velem szeretne maradni, de mégis többször felhozta, mikor olyan kedve volt. (nálunk is szóba került, én ugyanígy tettem, talán meg is bántam volna, ha megteszem vele) A mai napig nem tudom, honnan jött neki, de már lényegtelen.
Igazából nem volt komoly, ő ragaszkodott hozzá. Én mondtam, hogy nem szeretem, de azt mondta, hogy majd összemelegszünk és jobb lesz. Talán a legkomolyabb egy bizonyos ragaszkodással álltam hozzá, de nem szerettem. Lehet, hogy ebből fakadt a hiszti. A vége csúnyább lett, jött az új iskola új lányokkal, aztán megromlott a kapcsolatunk és nem bírta sokáig.
Nem kívánom ezt nektek (ha szeretitek egymást), talán kapcsolódik a történetem, próbálj tanulni belőle. Sok sikert. (csak halkan súgom, meg ne hallják: tényleg jó, ha megmutatod neki)
Köszönöm
Aki arra tippelne hogy sajnáltatja magát meg hasonló, nos, nem hinném. Ő kezdeményezett anno, plusz kettőnk közül ő az, aki erősebnben tudott szeretni. Nem hinném hogy ilyet tenne ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!