Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Erre a problára van ötletetek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre a problára van ötletetek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Szóval, 17/F és 15/L, és tök jól kijövünk meg minden, de most barátnőm a fejébe vette h én jobbat érdemlek nála, meg hogy ő már nem tudja h szeret-e még úgy. Tudom hogy az áll a háttérben, hogy fél a komolyabb, "felnőtt" dolgoktól(konkrétan a szextől) és nem is erőltetem sőt! Amikor először ez szóba került, akkor megígértem ndki hogy amíg ő nem akarja addig nem kell. Most valahogy mégis emiatt szeretne szakítani. Szerintetek lehet itt valamit tenni? Csak mert nagyon összeillünk, és szerintem hiba lenne egy ilyen miatt feladni a kapcspolatot. Nagyon sokat jelent nekem.( de ha muszály lenne de csakis akkor el tudnám engedni.)

2015. jún. 29. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd meg neki ezt a kérdést.. vagy még jobb.. kérd meg valami közös ismerősötöket hogy mutassa meg neki ezt a kérdést..

Persze ezzel az első kommenttel elrontom a kis titkotokat, de hát istenem.. ha már az az opció teljesen kilőve, hogy esetleg

KOMMUNIKÁLJATOK.

20/F

2015. jún. 29. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy csak parázik, hogy el fogod hagyni, mert nem fekszik le veled, és ezért inkább megpróbál elhagyni azzal, hogy meggyőz téged arról, hogy te jobbat érdemelsz nála. Így te fogsz vele szakítani, szóval neki kevesebb bűntudat jut, plussz elmesélheti a barátnőinek hogy azért szakítottál vele, mert nem feküdt le veled. Kevesebb bűntudat, több szaftos sztori, te pedig végre kereshetsz valakit aki "jobb". #winwin #tinicsajlogika
2015. jún. 29. 23:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem annyi van benne, hogy valóban attól fél, hogy Te fogod őt elhagyni a szex hiánya miatt. A többi "szaftos sztori" részt nem hinném, hogy úgy van, bár ki tudja. Inkább beszélj vele őszintén, mondd el neki, amit ide leírtál, nyugtasd meg, hogy Te nem érdemelsz jobbat, mert neked ő a legjobb, és mindenképp vele akarsz lenni, és mindenképp az ő tempójában akarsz haladni, és mennyire szereted, stb. Tehát a lényeg annyi, hogy egy jó kapcsolat alapja a KOMMUNIKÁCIÓ!!!!
2015. jún. 29. 23:42
 4/6 anonim ***** válasza:
A több szaftos sztori, stb -t azért írtam oda kedves 3-as, mert az emberek szeretik sajnáltatni magukat, és, még ha nem is tudatosan, gyakran lépnek abba az irányba, amerre erre lehetőségük nyílik. Ez simán lehet mögötte szerintem.
2015. jún. 29. 23:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Én általános iskola után a volt osztálytársammal (ő lány, én fiú) találkoztam hasonló indokokkal (nem érdemellek meg). De nem ez volt a probléma, inkább csak rájött az 5 perc. Aztán bevallotta, hogy hülye volt, velem szeretne maradni, de mégis többször felhozta, mikor olyan kedve volt. (nálunk is szóba került, én ugyanígy tettem, talán meg is bántam volna, ha megteszem vele) A mai napig nem tudom, honnan jött neki, de már lényegtelen.

Igazából nem volt komoly, ő ragaszkodott hozzá. Én mondtam, hogy nem szeretem, de azt mondta, hogy majd összemelegszünk és jobb lesz. Talán a legkomolyabb egy bizonyos ragaszkodással álltam hozzá, de nem szerettem. Lehet, hogy ebből fakadt a hiszti. A vége csúnyább lett, jött az új iskola új lányokkal, aztán megromlott a kapcsolatunk és nem bírta sokáig.

Nem kívánom ezt nektek (ha szeretitek egymást), talán kapcsolódik a történetem, próbálj tanulni belőle. Sok sikert. (csak halkan súgom, meg ne hallják: tényleg jó, ha megmutatod neki)

2015. jún. 30. 00:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Aki arra tippelne hogy sajnáltatja magát meg hasonló, nos, nem hinném. Ő kezdeményezett anno, plusz kettőnk közül ő az, aki erősebnben tudott szeretni. Nem hinném hogy ilyet tenne ezek után.

2015. jún. 30. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!