Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kiábrándító, ha egy lány cigizik?
Figyelt kérdés
A kiszemeltem ma megtudta,hogy cigizek,mert megérezte rajtam és rákérdezett,hazudni meg nem akartam.
Elég furcsa arcot vágott,most meg félek,hogy végleg rámkerült a "friendzone bélyeg".
2015. jún. 25. 20:59
11/19 anonim válasza:
Számomra is nagyon taszító, undorodok a cigitől...
12/19 anonim válasza:
Ha alkalmanként egy-két szálat elszív még nem probléma, de ha rá van szokva és annyit szív, hogy horpad be tőle a feneke, akkor viszlát.
13/19 anonim válasza:
Szerintem undorító.
Egyébként is semmilyen extrát nem ad az, hogy dohányzol(nem tépsz be, nem részegedsz le, stb..) - Semmi nem változik csak büdös lesza szád, füstszagod lesz és fekete tüdőd.
Szokj le!
Sok sikert. 😏
14/19 kérdező140 válasza:
Sok rossz következik a dohányzásból: büdös lehellet, sára fogak, sok ránc, foltos újak.
15/19 anonim válasza:
Nagyon kiábrándító.Ne így akarj menőnek látszani.És egészségtelen is.
17/19 anonim válasza:
Nálam azonnali kizáró ok ha egy lány cigizik.
19/19 anonim válasza:
Semmenyire! A legerotikusabb dolog amit egy lány ruhában csinálhat, az a dohányzás! Sokkal kevésbé jönnék össze egy erőszakos hülye antidohányos lánnyal!
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!