Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan kezdhetnek el közeledni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdhetnek el közeledni hozza? (Bocsi, nincs ekezetem) Hosszabban lent.

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiu, es hat parszor mintha nezett volna (sokszor megyunk egyszerre gimibe, bar lehet csak odakepzelem hogy nez), de nem hiszem hogy kulonosebben erdekelnem. Alacsony, vekony es alig 'noies' lany vagyok, spontan (a nagyon! rovid hajam is bizonyitja), es beszedes, de eleg zavart vagyok idegenekkel, hiszek az elso benyomas szabalyaban. Nem nagyon ismerem, kedves es okos fiu. Lehet hogy lehetetlen kuldetes, de szeretnek megismerkedni vele, beszelgetni. Mindegy. Tudnatok tanacsot adni? Uj nekem minden. (Tudom, fiatal vagyok) 16/L

2015. jún. 24. 01:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Most már megnőtt vállig érőre, de egyébként a fülem alatt egy kicsivel volt:D
2015. dec. 3. 22:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Amúgy azért kérdeztem a hajad méretét mert nekem tetszik egy lány akinek szintén rövid haja van... és persze 16 éves
2015. dec. 3. 22:26
 13/18 A kérdező kommentje:
:DD Remélem te jobban haladsz vele mint én Vele ^^^^
2015. dec. 3. 22:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Sajnos nem nagyon :(
2015. dec. 3. 22:31
 15/18 A kérdező kommentje:
Tudod mit? Te teszel a te ügyedben, én az enyémben. Produktív Péntek lesz holnap ^.^
2015. dec. 3. 22:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Sikerült valami? :D
2015. dec. 4. 15:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem nagyon:D
2016. jan. 12. 17:59
 18/18 anonim válasza:
Eltelt 7 év, mi lett a végkifejlet? :D
2023. márc. 21. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!