Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek velem van baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek velem van baj?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, még nem volt barátom. Eddig nem éreztem úgy, hogy ez probléma lenne. Azonban, már majdnem az összes lánynak a korosztályomból volt barátja, sokan elvesztették már a szüzességüket is. Nem vagyok egoista, de ismerem magam, tisztában vagyok az adottságaimmal, szóval tudom, hogy nem vagyok 10/10-es lány, azonban azt is tudom, hogy csúnya sem vagyok. Ha értékelnem kellene magam, 10/7-8-at mondanék (képet nem küldök, stb., mert nem ez a kérdés lényege). A tanulmányi átlagom jó, versenyeken veszek részt, stb. Eddig mindig az volt, hogy aki nekem külsőre tetszett, annak én nem, vagy nem kezdeményezett egyikünk sem. Igazából, úgy vagyok vele, hogy ráérek még, és inkább várok, mintsem, hogy minden jöttmenttel összeálljak, csakhogy elmondhassam, hogy volt barátom. Azonban, már több korombeli lány is megkérdezte, hogy nem érzem-e magam rosszul azért, mert még nem volt soha barátom, nem csókolóztam még, stb, mert az osztályunkból is csak a csúnya lányoknak nincs/nem volt barátjuk. Először kicsit ledöbbentem, mert eddig nem hittem, hogy ez 15 évesen hátrány lenne, vagy ,,gáz" dolog lenne, de ez a kérdés után elgondolkodtam, hogy velem van-e a baj. Ti mit gondoltok erről?

2015. jún. 23. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
És te mért nem kezdeményeztél? Nem tilos a lányoknak se
2015. jún. 23. 18:40
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Mert 1. nem tudtam, hogy hogy csináljam, hogy ne legyen nyomulós és, hogy ne nézzen hülyének.:) 2. Féltem/félek a visszautasítástól. 3. Talán túl ,,büszke" vagyok.:)
2015. jún. 23. 18:42
 3/5 Tario válasza:
100%
Szerintem semmi baj nincs veled! Épp Te vagy a normális. A legtöbben az első fiúval összeállnak, aki csak később kihasználja őket, pedig a valóságban csak egy valakit kell találnunk, akivel örökre együtt maradhatunk. Nem a pénze vagy a külseje miatt, hanem csak miatta (de persze a külső se hátrány). Mindenesetre nem kell semmit se elkapkodni.
2015. jún. 23. 18:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Most megnyugodtam.:)
2015. jún. 23. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is pont, hogy te vagy a normális.
2015. jún. 23. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!