Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek velem van a baj? Vagy ez titeket is zavarna?
Több hónapja vagyok együtt barátnőmmel én 19 vagyok ő 15 nem sokára 16, személyiségünk lényegében eltér, főleg h más és más típusúak vagyunk. Most elment nyári táborozni lényegében idegen fiúkkal egy hétre és ez engem zavar, főleg mert ilyenekhez nem nagyon vagyok hozzá szokva, egyik barátomnak sem járkálnak a barátnői egyedül a párjuk nélkül, főleg nem idegenekkel nyári táborozni, sőt az egész nyarat próbálják együtt tölteni és ezt az egészet gyerekesnek tartom. Szerintetek velem van a baj? Nekem kéne változtatni? Vagy fiatal kora ellenére túl sokat várok tőle?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Ne próbáld meg birtokolni, mert abból csak bajok lesznek. Kezeld lazán a helyzetet (ő is azt teszi).
Ha meg lelép bármelyikkel is, akkor meg tudod mi a mondás:
"Ha tudják, vigyék." Ebben az esetben nem is kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!