Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire jönnek be az izmos lányok?
Figyelt kérdés
Izmoson azt értem hogy van majdnem 6 kockam, húzódzkodok, fekvőzök, guggolok. (sport miatt)2015. jún. 22. 21:16
11/18 anonim válasza:
Mivel én is edzek, ezért kifejezetten az ilyen lányokat keresem, már ami a külsőt illeti.
12/18 anonim válasza:
Nálam biztos nem vagy izmosabb.:D
13/18 anonim válasza:
Izmos lányként én úgy vettem észre, hogy a negatív véleményeket ritkán mondják meg az emberek, viszont mindig vannak olyanok, akiknek pedig nagyon bejön. (Sőt, az ilyenek szerint ha még izmosabb lennél, általában az is tetszene.)
Több év kondi után például a lábam (meg végülis a felsőtestem is) nagyon izmos lett az átlaghoz képest, de ismerősöktől rossz véleményt sosem kaptam. Legfeljebb egy kis gúnyolódást, de azt inkább játékból. :)
23/L
14/18 anonim válasza:
nem jön be a kockás has kicsit sem
15/18 anonim válasza:
Nekem bejönnének, de hiába szólok kérem a következőt, nem jön be senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!