Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet adni a 3-4 hetes kapcsolat után a pasi 18. szülinapjára?
Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 21:39
3/3 anonim válasza:
Vegyél neki egy tábla csokit! Én kb két hónap után is így tettem. ;) majd 13 hónapos kapcsolat után elgondolkozhataz komolyabb ajándékon szerintem.
És menjetek el kettesben valami jó kis programra, amihez kedve van. Mozi, séta...de még egy hónap után nem hívnám meg, felét állnám csak. (tekintve a korotok) 29 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!