Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Bosszút szeretnék állni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszút szeretnék állni egy fiún, van ötletetek, hogy hogyan?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy fogadott egy barátjával, hogy egy hónap alatt lefekszem vele. Móresre szeretném tanítani. Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak vele? Én természetesen nem tudok a fogadásról. :)

2015. jún. 18. 18:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Gyerekek!! Nem fekszem le vele, és nem játszom el, hogy lefekszem vele. Más ötletetek nincs? :/
2015. jún. 18. 18:59
 12/19 anonim ***** válasza:
64%
De. Feküdj le velem. Tuti siker.
2015. jún. 18. 19:01
 13/19 anonim ***** válasza:
71%
Ha esetleg mész hozzá dugj el a szobájában sajtot:D
2015. jún. 18. 19:14
 14/19 anonim ***** válasza:
93%

Most így elsőre az ugrott be, hogy a végtelenségig húznám az agyát, már ott vagytok, hogy mindjárt megtörténik, ő már rá van izgulva a dologra, és amikor már épp azt hinné, hogy igen most megkaphat, szépen kisétálnék és ott hagynám kanosan. Persze előtte búcsúzóul azért aranyosan-kedvesen képen vágnám és megkérdezném, hogy csak nem azt hitted, hogy tényleg megkaphatsz? :)

Oké tudom ez túl filmbe illő jelenet (onnan ugrott be amúgy :D), és én tuti nem tudnám megcsinálni, bár kitudja.. De hirtelen ennyi jutott eszembe.

2015. jún. 18. 20:08
 15/19 anonim ***** válasza:
A sráccal ne foglalkozz egyáltalán, a barátjának, akivel fogadtak húzd az ágyát. Így megszivatod mindkettőt, mert akinek le kellene veled feküdnie, eselye se lesz, de a másik is koppanni fog, hiába nyeri meg a fogadást.
2015. jún. 18. 20:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem is az ugrott be mint a 16-osnak. Vgay küldj rá te valakit és az hagyja faképnél. Vagy csak hagyd a fenébe
2015. jún. 18. 21:58
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket. :)
2015. jún. 18. 22:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Elsőre azt akartam javasolni, hogy látszólag menj bele, szervezzétek meg a "nagy eseményt", és hirtelen nagyon csúnyán csapd be, úgy hogy mások előtt égjen.

Aztán eszembe jutott, hogy ezt utána nagyon megszívhatod, elterjeszti rólad, hogy mekkora ribi vagy és hasonlók. Lehet sokkal jobb, ha egyszerűen csak húzod az agyát addig, amíg le nem jár az idő, elveszíti a fogadást, aztán utána már szóba se állsz vele.

2015. jún. 19. 10:24
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket. :)
2015. jún. 19. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!