Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék bunkó fiú?
Figyelt kérdés
Szeretem puszilgatni a barátnőmet, de ez szerintem már nem normális, a menő fiúk inkább verekednek, nem puszilgatjáka a barátnőjüket. Nem értem miért lettem ilyen, így egy csajnál se lesz sok esélyem, hiába van barátnőm, el fog hagyni egy bunkóbb, aljadék srácért, ha nem állok le a szeretgetéssel! Sokszor filozofálok hogy én miért lettem kedves, gyengéd fiú és miért nem egy vadbarom, mint apám, aki sikeres volt a csajoknál én meg alig tudtam még barátnőt is szerezni mert hát a csajoknak a kedves fiúk nem vonzóak ez tény!2015. jún. 14. 00:11
1/8 anonim válasza:
Inkáb örülj neki hogy ilyen vagy és nem rgy bunko f..sz
2/8 anonim válasza:
ez nem mindig igaz nekem pl a kedves srácok jönnek be
3/8 A kérdező kommentje:
Barátnőm is azzal jött, hogy jobban bejön ez , mint amikor bunkóztam, de én nem hiszem el, meg olyan gáznak érzem, hogy kedves és gyengéd vagyok, egy férfi üssön, mint apám, mindig verte anyámat és valahogy ez volt a sikere.
2015. jún. 14. 00:30
4/8 anonim válasza:
ne légy bunkó, és a káposzta is megmarad
5/8 anonim válasza:
Ha egy férfi megüt egy nőt akkor már nem férfi....gondolom anyud imadta hogy apud veri...a jo szivű gyengéd srácok sokkal jobbak!
6/8 anonim válasza:
Hidd el hogy többre mész ha ilyen maradsz amilyen vagy...
Apádat ne tekintsd minta képednek, gyáva ember aki egy nőt megver, te nem az vagy!!!Pár év és rájössz erre te magad is, maradj kedves, gyengéd fiú, és akkor csodálatos dolgokat fogsz átélni az igazival majd!!
7/8 anonim válasza:
Legyél önmagad! Akkor fogod elveszíteni a lányt ha bunkó vagy vele! Én is inkabb a rendes fiukat szeretem akik tisztelnek. Annál undorítóbb nincsen ha egy férfi megüt egy nőt. És az a nő akinek ez a felsőbbrendűség és nagyképűség tetszik na az sem normális.
8/8 anonim válasza:
Igazad van, a lányoknak nem kell kedves fiú. Néha szólj be neki, másokkal is viselkedj bunkón a jelenlétében, és az is hasznos, ha néha direkt hazudsz neki (akár apróságokban is), és lebuksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!