Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen? :/ Szerintetek próbáljuk meg vagy mi legyen?
Figyelt kérdés
Van egy fiú és nagyon egy húron pendülünk stb..És ő volt a legjobb barátom,de így egy év elteltével bevallotta,hogy többet érez irántam mint barátság,sőt rohadtul belém szeretett..az elején úgy voltam vele ,hogy úristen nem,de az idő múlásával úgy vagyok vele hogy jó rendben,csak van bennem valami ami vissza tart...De nagyon..Nemtudom mi..Éehet hogy csak nem vagyok kész vele egy kapcsolatra?Nemtudom itt a nyár és félek hogy keveset taliznánk stb..2015. jún. 13. 23:45
1/1 anonim válasza:
Szerintem egy próbát megér :)
Esetleg attól félhetsz, hogy tönkremegy a barátság ( legalbbis en ilyen helyzetben ettől félnek :/ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!