Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért fontosabb a fiúknak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontosabb a fiúknak a sport, mint egy barátnő?

Figyelt kérdés

2015. jún. 13. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert...
2015. jún. 13. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert nincs barátnőm
2015. jún. 13. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Hehe :D Nekem a sport annyi hogy elmegyek suliba meg onnan haza szóval ne aggódj nem mindenkinek :D

Egyébként nem tudom mi miatt kérdezed pontosan de ha jól tudom az edzéseket rendszeresen kell csinálni és nem úgy amikor jól esik szóval annak az időpontja adott. (ha jól tudom)

2015. jún. 13. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
mert az az élete. Barátnő az meg mellékes, hol van hol nincs. Szexre meg mindig akad.
2015. jún. 13. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Mert, ha edzenek, akkor jol fognak kinezni, es barmikor talalhatnak masik not maguknak...

Am nekem lanykent is fontosabb az edzes, mint egy barat.

2015. jún. 13. 21:12
 6/7 anonim válasza:
Szia:) Az en baratom most hagyta abba a karatet (3 evig jart eleg komolyan), mert erezte hogy igy kevesebb ideje lenne ram es azt mondta hogy egyertelmuen en vagyok a fontosabb. Pedig oszinten szolva en meg sem kertem ra hogy hagyja abba, nekem ez soha nem volt problema:) szoval a kerdesedre valaszolva ez ferfifuggo. Akinek nem fontosabb a baratnoje mint a sport az nem is szereti igazan:)
2015. jún. 17. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen sportol az ember, akkor ahhoz hozzászokik a szervezete és igényli azt. Ha nem megy el mozogni, rossz lesz a kedve, szóval hagyjad csak, hadd menjen! +A sport az mindig megmarad neki, viszont a barátnő nem biztos. Persze egy komoly kapcsolatban a barátnő sokkal fontosabb, mint saját magunk.
2015. jún. 23. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!