Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontosabb a fiúknak a sport, mint egy barátnő?
Figyelt kérdés
2015. jún. 13. 19:19
3/7 anonim válasza:
Hehe :D Nekem a sport annyi hogy elmegyek suliba meg onnan haza szóval ne aggódj nem mindenkinek :D
Egyébként nem tudom mi miatt kérdezed pontosan de ha jól tudom az edzéseket rendszeresen kell csinálni és nem úgy amikor jól esik szóval annak az időpontja adott. (ha jól tudom)
4/7 anonim válasza:
mert az az élete. Barátnő az meg mellékes, hol van hol nincs. Szexre meg mindig akad.
5/7 anonim válasza:
Mert, ha edzenek, akkor jol fognak kinezni, es barmikor talalhatnak masik not maguknak...
Am nekem lanykent is fontosabb az edzes, mint egy barat.
6/7 anonim válasza:
Szia:) Az en baratom most hagyta abba a karatet (3 evig jart eleg komolyan), mert erezte hogy igy kevesebb ideje lenne ram es azt mondta hogy egyertelmuen en vagyok a fontosabb. Pedig oszinten szolva en meg sem kertem ra hogy hagyja abba, nekem ez soha nem volt problema:) szoval a kerdesedre valaszolva ez ferfifuggo. Akinek nem fontosabb a baratnoje mint a sport az nem is szereti igazan:)
7/7 anonim válasza:
Ha rendszeresen sportol az ember, akkor ahhoz hozzászokik a szervezete és igényli azt. Ha nem megy el mozogni, rossz lesz a kedve, szóval hagyjad csak, hadd menjen! +A sport az mindig megmarad neki, viszont a barátnő nem biztos. Persze egy komoly kapcsolatban a barátnő sokkal fontosabb, mint saját magunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!