Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az első csók?
17voltam..buliba egy sraccal
elotte 16evesen akart egy srac de nem csokoltam vissza
19/L
16 éves voltam, a srác 17, ő volt az első barátom neki én már fogalmam sincs hányadik lány.Vízparton voltunk és amikor közelített mindig elnevettem magam szóval szegény három napig próbálkozott azzal,hogy megcsókol de persze amikor összejött neki azt is elnevettem.
18/L
13 voltam, feküdtem az ölében, puszit adtam az arcára, majd a szája sarkába és végül ő csókolt meg engem:)
Emlékezetes volt:)
Nagyon jó pont ma volt az első... :) De nem volta berugva meg semmi olyasmi...
Elmesélem:
Férfi :kért egy szájra puszit
Én adtam is neki de ő háromszor is egymás után, nem puszi hanem rendes csók, s nagyon cuki volt!!!
14,5
Kimentünk csillagokat nézni a Balaton partra barátként. öcsém is jött velünk de ő hamarabb bealudt. Kézen fogva néztük az eget. Ez nálam még nem jelentett semmit. Ránéztem, hogy alszik-e és ő engem nézett. Megtörtén, aztán kérdezte, hogy mutasson-e valamit. Mondtam, hogy persze és leckét adott nyelves csókból. Nagyon jó volt de csak barátok maradtunk a korkülönbség miatt. Én 15/F ő 19/L
Mondhat akárki akármit nem vagyunk perverzek vagy ilyesmi. Csak megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!