Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne álljon fel csókolózás közben?
Figyelt kérdés
Most fogok először csókolózni és nem szeretném ha felállna. (Szerintem kellemetlen helyzetet teremtene.)
A válaszokat előrre is köszönöm.
2015. jún. 7. 16:21
1/13 anonim válasza:
Figyelj szerintem nem teremtene kellemetlen helyzetet ha felallna
2/13 anonim válasza:
Nem, baratom, az lenne kellemetlen, ha nem allna fel kozben.
3/13 anonim válasza:
én cukinak tartom pl.: mikor csókolózok egy fiúval és feláll neki én érzem és ő zavarba jön az tök édes :D szerintem de az én vagyok ...
4/13 anonim válasza:
Én is imádom ha feláll a pasinak miközben csókolózunk.. szerintem minden lány így van ezzel:)
7/13 anonim válasza:
Én imádom, ha érzem, hogy feláll egy férfinak, miközben csókolózunk! Az lenne a gáz, ha nem lennék rá hatással!
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Sokat segítettetek vele
2015. jún. 7. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!