Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura a barátnőm viselkedése? Mitől?
Mit tennétek a helyemben ? Első barátnőm , nagyon szeretem és ő is szeret , viszont az utóbbi időben furán viselkedik.
Nem nagyon akar velem találkozni az idő miatt , nincs kedve átjönni , fáj valamije , ideges , hamar felkapja a vizet .
Facebookon keresztül átadja hogy szeret, szinte mindig ő kezdeményez , viszont ha találkozok vele suliban akkor visszahúzódó és nem nagyon foglalkozik velem , pedig mindig elmondja hogy hiányzok stb...
Rákérdeztem nála és mondta hogy családjában is sok a probléma , fáj mindig valamije , ideges mert dolgozni megy nyáron és nem találkozunk csak 2x-3x összesen .
Régen teljesen máshogy viselkedett de az utóbbi időben megváltozott .
Ma azon kapta fel a vizet ,hogy hülyén válaszoltam 1 kérdésére , onnantól felvett 1 bunkó stílust és nem írtam neki hogy szeretem köszönésnél amikor ő köszönt el először.
Ez mitől lehet ? Mi a megoldás ? Küldtem neki üzenetet hogy olyan fura mostanában régebben nem ilyen volt és hogy eddig is szerettem ezután is fogom .
Vélemények ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!