Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Úgy érze a barátnőm megcsal....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joci. kérdése:

Úgy érze a barátnőm megcsal. Nem tudom mit tegyek. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Két éve vagyunk együtt. Életem legszebb két éve volt eddig. Mostanában elkezdett találkozgatni egy férfival aki az apja lehetne. Barátnőmnek anno komoly apa komplexusa volt, és félek hogy ez megint kiütközött rajta.

Az egész úgy kezdődött hogy bejelentette, összefut egy régi haverjával a hétvégén (pár hete). Persze kérdeztem hogy kivel, hova mennek stb amit ilyenkor szokás de nagyon titkolózó volt. Ilyen még nem volt, eddig mindent elmondtunk egymásnak, de hogy úgy kellett kihúznom belőle, míg végül kiderült hogy kirándulni megy az egyik régi üzleti eladó ismerősével (az említett jóval idősebb férfi). Ez nem nagyon tetszett, így megnéztem a facebook beszélgetését (tudom szemétség de ti mit tettetek volna?). Megdöbbentem. Olyan személyes dolgokról beszéltek amiket még velem se. Nem szexualitásról, más személyes dolgokról. Meg nyalifaliztak egymásnak ami eléggé zavar. Nagy nehezen visszafojtottam az érzelmeimet és nem szóltam semmit. A kirándulásuk előtti napon szóvá tettem és összevesztünk. Másnap elment vele, aztán amikor megjött állította hogy nem volt semmi, és nem valószínű hogy találkoznak még. Ennek örültem, de láttam egyik nap hogy vele beszélget fb-n (nem léptem be megint, mellettem gépezett). Na ezután este beléptem megint az fb-jébe (tudom lehet beteges de na). Kitörölte a beszélgetésüket. Azóta minden nap nézem, néha elcsípek egy-egy beszélgetést de hamar törli is (egyszerűbb lenne jelszót cserélnie de így jó). Olyanokat csíptem el hogy engem beszélnek ki hogy engem miért zavar hogy idősebbekkel barátkozik, meg megy a nyalifali "barátság". Tegnap este barátnőm ideges volt azt mondta kell egy kis levegő neki, elmegy sétálni. Vele akartam menni de azt mondta egyedül akar lenni kicsit. Nem díjaztam mert késő volt. Nagyon lerázó volt és gyanakodtam (nem hiába). Szóvá tettem hogy féltem, és gyanús hogy ennyire le akar rázni. Votázni kezdtünk az utcán, aztán megállapodtunk hogy elmegy én meg hazamegyek. Kb 2 óra múlva hazaért, mindketten nyugodtabbak voltunk. Ma is megnéztem a beszélgetésüket. Tegnap este vele találkozott, és csütörtökön is akarnak. Mondtam neki hogy csütörtökön menjünk el valahova, ekkor áttették szerdára (holnapra/mára). Nem tudom. Nem tudom hol rontottam el. Annyit foglalkozok vele, ő is velem semmi jele nem volt eddig hogy valami baj lenne a kapcsolatunkkal. Mit tegyek? Szeretem őt, de most nagyon haragszok. Gyűlöletet érzek. Meg tudnék halni. Hagyjam őket? Ha nem hagyon abból újabb viták lesznek é elveszítem. Ha hagyom akkor is elveszítem. Hogy tudok egy ilyen helyzetben nyerni?

2015. jún. 3. 01:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Barátnőmet ismerve elhiszem hogy tényleg csak barátkozni akar. Szegény elég naív, önzetlen és nagyon közvetlen. Attól tartok a csávó próbálja meg ezt kihasználni. Most a férfi elvileg megsértődött hogy ilyet állítok róla, barátnőmnek mondtahogy megbeszélem vele de nem akarja, fél hogy nekimegyek (talán jogosan). De ésszerű lenne hárman leülni és megdumálni a dolgokat nem?
2015. jún. 4. 19:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Most irtad le, hogy naiv a baratnod, es szerinted a pasi ezt probalja meg kihasznalni. Akkor egy kerdes: hamaravv fektetsz meg egy naiv not mint egy ratermett not nem? Tenyleg nem erzed veszelyben a kapcsolatod, mert hogy naiv a baratnod? Annal rosszabb, minnel baivabb, pont azert mert egy naiv lanykat konnyebb agyba cipelni. Ez a megbeszeles dolog lehrt jo otlet, de szerinted bevallana neked a csavo hogy igeb haver, megakarom fektetni, ezert teperek ennyire ? Ne legyel te se naiv..
2015. jún. 5. 07:22
 13/20 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem várom tőle hogy beismerjem, de ha stemélyesen beszélek vele ott a kontakt hogy látom ahogy reagál, a gesztusait, minden. Meg finoman biztosítani akarom hogy a barátnőm foglalt.
2015. jún. 5. 13:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez vesztett ügy. Ha egyszer egy naiv nő beindul,abból semmi jó nem lesz.
2015. jún. 5. 14:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azota?
2015. jún. 7. 17:43
 16/20 anonim ***** válasza:

" Meg finoman biztosítani akarom hogy a barátnőm foglalt."

Hehe :) Es kit erdekel hogy foglalt?

Ne rohogtess mar. Amugy meg nincs foglalt no csak amelyiken fekszenek!

Jatszhatod meg ezt a jatekot, de igy is ugy is te fogod megszopni a vegen.

2015. jún. 8. 08:45
 17/20 A kérdező kommentje:
Volt egy nagyobb vita aminek az lett a vége hogy szakítani akart velem, de végül megállapodtunk abban hogy csak szünetet tartunk. Már egy ideje nem is találkozgat a pasival. Megbeszéltük hogy ez teszi boldoggá hogy barátkozhat vele akkor legyen. Nekem az a legfontosabb hogy boldog legyen. Kicsit talán túlzásba vittem a féltékenységet.
2015. jún. 9. 18:50
 18/20 anonim ***** válasza:

"de végül megállapodtunk abban hogy csak szünetet tartunk"

Najo, akkor ez eldolt. Le merem fogadni hogy ma este mar a fickonal kufircol.

De semmi gond, neked az a fontos hogy a csajod boldog legyen. Eszem a jo szivedet :)

2015. jún. 9. 22:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Hat, en nokent mondom hogy ennek annyi. Ha egy allitolag szerelmes not boldpgabba lesz az, hogy egy ferfivel baratkozhat ugy, hogy kozben az allitolagos szerelmevel a szakitaas szelere kerulnek, akkor szerintem ez mindent elarul..
2015. jún. 11. 09:39
 20/20 anonim válasza:

"A nok olyanok mint a majmok: addig nem engednek el egy agat amig nem fognak stabilan egy masikat."

"Amugy meg nincs foglalt no csak amelyiken fekszenek!"

Itt van még egy: Sose higgy olyannak aki lepukkant WC-k falfirkáiból idéz.

ti biztos sorompót kaptatok a szülőcsatornában...

2016. jan. 5. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!