Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy nem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a barátommal 9 hónapja járunk. Van egy lány akinek mindig likeolgatja a képeit meg hozzá is szól elég sokat beszélgetnek. Az én képeimet likeolja de hozzá sose szol pedig tudja hogy jól esne . A másik lánynak mindig 'bókol' pl milor a csaj küld neki képet mondja hogy hu de jól áll ez de jól áll az meg néha szokott is róla beszélni ( mármint a párom a lányrol) . Engem ez már eléggé idegesit. Probáltam már megbeszélni vele hogy ez nekem nem esett jol ugymondd a beszélgetések abba is maradtak de héha beszélnek és ugy köszönnek el hogy puszi. Ami eléggé idegesit mert kb nem is ismerik még egymás ( messze laknak egymástol de a párom megy oda abba a városba ahol a lány lakik , nyáron) ja és mondta is nekem hogy jol néz ki a csaj. Mit kellene csinálnom mert már nagyon tanácstalan vagyok?

AKI LE AKAR OLTANI HOGY JAJ FACEBOOK MEG NE IDE IRJAK HANEM OLDJAM MEG STB. Az tartsa meg magának mert nem érdekel.

2015. máj. 29. 06:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez miatt ment tönkre a mi kapcsolatunk. Annyi különbséggel, hogy én vagyok a srác. A csaj írt/beszélt osztálytársammal, mondtam hogy nem esik jól, csaj folytatta, aztán már minden csúnyát a fejéhez vágtam. Aztán már oda jutottunk, hogy nem érdekelte mi lesz velünk. Egy hónapig egy senki se voltam a fájdalom miatt, egész végig próbáltam olyat mondani, ami megérinti, de semmi...

Ne kövess el hibát. Mond meg nyíltan neki, hogy zavar az a csaj, és miatta elveszíthet téged.

Te nemveszthetsz semmit, mert:

-Tényleg hagyja a csajt, azaz szeret.

-Hazudik, hogy hagyja, de mégse teszi.

-Azt mondja, hogy nem érdekli ha elveszít (akkor szakíts egyböl)

-Tereli a témát (akkor ö se tudja mit akar)

Bármi is lesz, te csak jól jöhetsz ki belöle. Vagy megmaradtok, vagy vége, de legalább megtudod ki is valójában a srác...

Hibákért bocsi, telefonról írok.

2015. máj. 29. 07:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Addig hogy lájkolja a képeit még rendbe is lenne..DE!! Hogy még bókol is neki meg hogy neked is mondja hogy jól néz ki a csaj...Hmm...

Ha az én barátom lenne,szakítanék vele.Ez nem tanács,csak írom hogy én ezt tenném!

Aki szeret,akinek tetszel az nem tesz ilyet!

20/L

2015. máj. 29. 07:37
 3/5 anonim válasza:

En 3 honapja vagyok egyutt a baratommal es allandoak a vitak! Tegnap irtam neki h engem zavar h toszavakba valaszol mire a valasz ez volt: engem is sok minden zavar de szeretem megtartani a velemenyem magamnak.

Szoval... En azt mondanam h hagyd el..nekem is ezt kell tennem.. Pedig alig h megkaptam.. :'(

2015. máj. 29. 08:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
2015. máj. 29. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, hogy ez a fiú ott akar hagyni téged, és építi ki a terepet abban a városban, ahova majd megy, ahol a lány lakik. Az a lány biztos nem tudja, hogy te is vagy a barátodnak. Éppen ezért kérdezd meg kerek-perec, azzal a másik lánnyal akar-e a jövőben foglalkozni, ha igen, ti fejezzétek be a kapcsolatot. Majd találsz jobbat, aki megbecsül.
2015. máj. 30. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!