Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 lánnyal egyszerre? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van 2 lány, nagyon szépek (és testvérek) :D az egyikőjük a barátnőm, de a másiktól többet szeretnék mint barátság. És ő is többet szeretne...már próbálkozott is, de visszautasítottam. Megcsalni nem akarom a barátnőm, ezért arra gondoltam hogy mi lenne ha két lánnyal járnék egyszerre? Hogyan mondjam el nekik, hogy ezt akarom??2015. máj. 27. 12:37
1/10 anonim válasza:
igyál egy kis hypo-t ,minden bajod megoldódik, hidd el,.
2/10 anonim válasza:
Feküdj ki egy vonat elé és måris kettő lesz belőled
3/10 anonim válasza:
Szerintem az apjuknak mond el először (y)
4/10 anonim válasza:
#3. Igazad van :) Mond el az apjuknak, ha leszakít egy hatalmasat, szerintem változni fog a véleményed :)
5/10 Mokyu! válasza:
Ezt nagyon körülményesen kell csinálni fontos az időzítés , hívd el a barátnőd randira de közben a szobájában dugd a másikat amikor hazaér bemegy a szobába spriccelj az arcába és "meglepi" és kész mind 2 csaj a tied
6/10 anonim válasza:
Hagyd őket inkább békén. Minek jársz velük? Mert szépek. De nem vagy beléjük szerelmes, ennek így nincs értelme. Inkább keress egy(azaz egy arab) másik lányt.
7/10 anonim válasza:
Elég domináns egy férfinak kell lenned ahoz, hogy egy sikerüljön, titkolózás nélkül. Titkolózással elég nagy görénység. De ha sikerül, akkor tized akkora király leszel mint Dan Blizerian.
8/10 anonim válasza:
Ha van gerinced, akkor kilépsz a kapcsolatodból, és mindkét lányt elkerülöd hátralévő életedre. Bármilyen más esetben valószínű, hogy tönkremegy a család. Undorító ez a csaj, hogy rámászik a testvére pasijára, de te sem vagy komplett, hogy azt hiszed, két testvér szívesen osztozna rajtad.
9/10 anonim válasza:
már voltam egyszer egyszerre 2 lánnyal... mesés volt :D próbáld meg megéri ha összejön :D 16/f
10/10 anonim válasza:
Mamad es anyukaddal egyutt vacsoraztal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!