Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek született már utcai "kontaktusból" kapcsolat?
Konkrétan mit értesz utcai "kontaktusnak"? Mert ez így igen tág fogalom. Kicsit ha lehetne pontosítani, talán több válasz is lenne.
Pld. véletlenül összeütköztetek, és beszélgetés lett a vége, vagy megtetszett valaki és leszólítottad, vagy téged szólítottak le, vagy épp megkérdezték nincs-e kedved egy órára. Szóval igen tág fogalom ez.
Másrészről mihez kellene motiváció? Hogy hogyan szólíts le az utcán egy teljesen idegen, még soha nem látott valakit?
Még ne mvolt hasonlóm, de bennem megvan hozzá a mersz, hogy idegen embereket csak úgy leszólítsak és beszélgetésbe keveredjek velük. :)
Egy nagyon szimpatikus lánnyal talán még szívesen össze is gabajodénk. :$
22/F
Hát vannak ilyen leszólítgatós műsorok a tévéadókon is, ígaz ott van egy kamerát cipelő ember is ami meggyőző, amikor amikor a műsorvezető odamegy kérdezgetni az épp arra járó lányokat, De motivációnak és ötleteknek lehet azok se rosszak. Igazából azért manapság szerintem a lányok pont az utcán nem nagyon szeretik ha ismeretlen srácok szólongatják le őket és akarnak megismerkedni velük. Egyes helyeken, meg aki leszólítasz az nem ismerkedni akar majd ha elfogadja a közeledésed.
Szóval szerintem esélyesebb egy pár óránál több együtt töltött idő esetére, mondjuk akkor már inkább valami szórakozó helyen leszólongatni a lányokat.
Egy nagyon jó barátommal mentünk haza suli után, és erre ő megpillantotta az utca melletti parkban az ismerős lányt. Mondta, hogy gyere oda hozzájuk. Mondom jóóólvan. ( És ebből lett a boldogságom kulcsa később.) odamentünk, és beszélgetésbe kezdtünk velük, mert ugye ott volt a barátnője is. Kezdetben a barátnője kött be, de aztán úgy alakult, hogy msn címet cseréltünk. Már aznap elkezdtünk beszélgetni, és fokozódtak a dolgok.( Később elmondta, hogy ő akkor amikor odaléptünk, ő akkor szúrt ki magának) Szóval... fokozódtak a dolgok, és rögtök pár napra rá összefutottunk. Szép március 11 volt, nagyon jól éreztük egymással magunkat. Végül eljött a búcsú ideje, csak nekem volt hamarabb buszom, így kikisért. búcsúm jeléül megcsókoltam. Azt a töménytelen boldogságot amit akkor éreztem semmi nem hozza vissza... Onnantól minden nap csókolóztunk. Tök mindegy hol voltunk, mennyekbe emelő érzés volt a csőrözés. Rá két hónapra szétmentünk... a nyarat külön töltöttük, de csak-csak hiányoztunk egymásnak, így szeptemberben összejöttünk, és állíthatom, hogy egymással vesztettük el. :')
Az első nagy szerelem volt. 2008 tól 2010ig tartott. Aztán kidobott mert megunt :)) hát ez így sikeredett! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!