Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a fiúm öccsével, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt a fiúmmal. Az első közös együttléttel ő akart várni mert még nem volt lánnyal és nem akarta elkapkodni. Egyik este a szüleim elutaztak én meg nem akartam egyedül lenni a házban, ezért áthívtam a fiúm öccsét aki a haverom is egyben. Úgy volt, hogy filmezünk meg dumálunk, de közben jól egymásba gabalyodtunk. Most nem tudom hogy mit csináljak, nagyon félek, hogy kiderül. Mit tegyek szerintetek? 20 éves lány2015. máj. 23. 11:50
11/13 Cila123 válasza:
A nőknél a megcsalás nagyobb részt bosszúállás vagy butaság. Egy szodomita nő. Megérdemlik jól megverni mindkettőt. Összekötni és megkövezni a falu (város)központjában.
12/13 anonim válasza:
A megcsalás az egyik legundorítóbb dolog amit ember tehet! És ha már meg is tetted vállald a következményeket és mondd el a barátodnak..
13/13 Cila123 válasza:
Mit tehetnél? Verd a falba fejed. Ez rosszabb a vérfertőzésnél.Kénköves esővel kellene a puncidat büntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!