Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha az én 14 éves osztálytársam (lány) már megházasodott egy 22 éves fiúval és már gyereket vár?
Figyelt kérdés
Nem kamu, képeket töltött fel a facebookjára, hogy mekkora a hasa póló nélkül, meg hasonlókat.2015. máj. 21. 14:48
21/27 anonim válasza:
Nekem is van egy osztálytársam 14 éves és elvették feleségül, gyereke is születik, de ő fehér színezetű. Én roma vagyok és szégyellem az ilyet. Ilyenkor még gyerek, nem is tud rendesen dönteni.
22/27 anonim válasza:
KAMU!!! És senki nem vette észre!
1. A házasság korhatára 18 év, illetve speciális esetben 16, de 14 semmiképpen sem.
2. Ha 14 éves és gyereket vár az azt jelenti, hogy valószínűleg 14 éves kora előtt "hozták össze" tehát büntetőjogi kategória. (még akkor is ha a lány beleegyezésével történt) Szóval kamu ez az egész történet.
23/27 csigusz^_^ válasza:
Kamu vagy nem kamu de akkor is fura. Szerintem nem függ attol h milyen származású vagy, ez csak a szülőktől fugg es a nevelestol meg a józan paraszti eszrol. Legalabbis én igy gondolóm a magam 14 evevel.
Es kicsit elszomorot az h a kortarsaim ilyeneket csinalnak. 14/lany
24/27 anonim válasza:
az osztálytársad egyájtalán nem normális majd 18 évesen max
25/27 anonim válasza:
Ugy gyurolom az ilyeneket -.- aztan majd ha par ho ap el telik ds mg unja a babazgatast akkor ki teszi a kukaba vagy mii?
26/27 anonim válasza:
Sry a helyesirasi hibakert a telefonom ellenem dolgozik xddd
27/27 anonim válasza:
Lehet hogy tudatlan vagyok de 18 év alatt nem csak szülői engedéllyel házasodhatnak?
(Szerintem nagyon gáz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!