Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az normális ha az én 14 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha az én 14 éves osztálytársam (lány) már megházasodott egy 22 éves fiúval és már gyereket vár?

Figyelt kérdés
Nem kamu, képeket töltött fel a facebookjára, hogy mekkora a hasa póló nélkül, meg hasonlókat.
2015. máj. 21. 14:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Akkor nem kell rajta csodálkozni...
2015. máj. 21. 15:05
 12/27 anonim ***** válasza:
Gondolhattam volna :ad
2015. máj. 21. 15:23
 13/27 anonim ***** válasza:
65%

szerintük normális, szerintünk nem...

náluk ez már kb hagyomány...és még azon se csodálkoznék ha a 22 fiú valamelyik bátyja lenne, vagy valamely közeli hím rokona...

2015. máj. 21. 15:28
 14/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem normális dolog.Az én sulimban is van egy 14 éves csaj akit már eljegyeztek.Ő nem terhes, de ez akkor sem normális.
2015. máj. 21. 15:38
 15/27 anonim ***** válasza:
82%

Igazából nem kellene ezt bőrszinhez vagy kultúrához kötni. Igaz hogy vannak egyes embercsoportok ahol gyakoribb az ilyesmi, de azért gondoljatok csak bele, hogy egy tini csajszi aki mondjuk nem az említett kultúrából jön, beleszeret egy nála idősebb pasiba. A lányka tudatlan, a srácnak mivel idősebb igényei vannak, és persze ha nem is védekeznek, mert mondjuk nem fussa gumira, vagy nem volt rá idő a leány teherbe esik. Ha gumira nem fussa, akkor abortuszra sem, meg különben is pont egy még majdnem gyermeknél végzett terhességmegszakítás sokkal nagyobb eséllyel okoz majd meddőséget, mint ha ugyanez egy huszonéves lánnyal történik. Tehát logikus döntés, ha egyébként a pasi felvállalja a következményeket, hogy ha szeretik egymást együtt maradnak és a gyerek megszületik.

A történet tehát ugyanaz. A lényeg is egyszerűen felelőtlenség és oda nem figyelés következménye.

Az meg hogy a facebook-n a barátokkal , barátnőkkel mit oszt meg valaki.. nincs értelme firtatni. Minden terhes nő, és kismama büszke arra ami, ha egészséges nő egyébként és szeretné megmutatni másoknak is.

Szóval akkor hol van ebben az ami különbözik mondjuk egy nemzetiségi, vagy többségi, vagy épp más kontinensek tini szülői között?

2015. máj. 21. 15:49
 16/27 anonim ***** válasza:
5%
Egy újabb ok amiért utáljuk a cigányokat :D
2015. máj. 21. 15:50
 17/27 anonim válasza:
100%

Kedves 15-ös

Ha nem volt pénzük gumira (5-600 Ft) és abortuszra (20-30 000 Ft) akkor egy gyereket felnevelni lesz? Ami nagyon szűkösen véve is 50 000 Ft havonta! Hol van ebben a logika?

2015. máj. 30. 11:59
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha magyar lenne, azt mondanám, hogy nem normális. Így, hogy cigány, normális, de szomorú.
2015. máj. 30. 13:58
 19/27 Nory2001 válasza:
Hát ne haragudj de szerintem se normális még az általánost se végezte el de már gyereket vár?!És a palija 22?! Ez nagyon beteg! XD
2015. máj. 30. 14:07
 20/27 anonim válasza:
Hát, mit is mondjak. Ha roma akkor minden várható. de ezt nem tudnám el képzelni egy magyar lányról. Egy ugyan ilyen eset fordult elő a mi osztályunkba is . :/
2015. máj. 30. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!