Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az butasag ha attol felek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az butasag ha attol felek hogy nem fogok vagy fogok nyogni az elso szex kozben? 17/L

Figyelt kérdés

2015. máj. 21. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az nagy baj,mert azt jelenti nem élvezed.Legalábbis a párod úgy gondolja, és keres mást.
2015. máj. 26. 06:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha a pasi figyel a leány testének válaszaira, nem kell ahhoz nyögdécselnie, vagy sikítoznia, hogy tudja a pasi, mikor jó a lánynak.

Jah... persze ehhez a srácnak figyelni kell a partnerére.

2015. máj. 26. 07:06
 13/14 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat! :)

Velemenyem szerint nem vagyok "oreg", hogy 17 evesen veszitsem el a szuzessegem, ugyanis en most allok keszen ra es mindig is egy olyan fiuval szerettem volna, aki szeret engem es en is viszont ot! :)

2015. máj. 28. 13:02
 14/14 anonim válasza:
0%

Egyetértek: ha nem talál olyat 17 éves koráig, akivel... akkor ne.

De kérdés!

Hogy lehet hogy 17 éves koráig nem talál olyat? Én már 14-15 évesen azt se tudtam hova kapjak annyi ember tetszett. Fiúk is lányok is.

Azt se tudtam mikor épp kivel döngessek. Mondjuk én könnyebb helyzetben vagyok mert nekem fiúk és lányok is bejönnek.

2015. máj. 28. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!