Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a barátnőm bízzon bennem?

Figyelt kérdés
Amikor voltak szakításos helyzetek ráírtam a legjobb barátnőjére,segítséget kértem hogy mit tudd,aztán megköszöntem és többet nem írtam,a következőnek volt ilyen helyzet akkor megint úgy ez és ennyi.Na a lány elmondta a barátnőmnek,és most úgy kezel engem mint aki megcsalta,nem akar velem eljönni egy fesztiválra,meg szerinte nem volt szép amit a barátnőjével tettem.Én nem értem,én nem kavartam,segítséget kértem ennyi.Miért haragszik rám ennyire,azt mondta ez a utolsó esély ha elrontom vége.Én nem akarom elvesziteni,mit tegyek hogy végre higgyen neke,írtam neki egy jó hosszú üzenetet. Lányok ti haragudnátok ilyenért a pasitokra ? Szakító ok lenne nálatok egy ilyen ? Most vagdosam magam vagy mi hogy higgyen nekem hogy én csak őt szeretem.
2015. máj. 17. 08:40
 1/2 anonim válasza:

Annak, hogy vagdosod magad SEMMI ÉRTELME!!!

En nem lennék boldog tőle, ha a legjobb baratnomnek írna a pasim

Ha ismer(ne) mar a Srac akkor nem kene a barátnőm tanácsa ahhoz, hogy ne szakitsunk/kibekuljunk

Es ha em lennék abban a helyzetben hogy a b.nom pasija ram is először meg talán nem, de amikor mar másodszor megkér, hogy segítsek mar en is szólnék a b.nomnek

Mert ez SZERINTEM nem normális, hogy az a Srac aki a pasim azaz elvileg ismernie kene annyira nem ismer megcsak annyira se, hogy ne a barátnőm mondja meg neki , hogy mit csináljon azert, hogy együtt

legyünk

Mert ha próbálkozik valamivel es mem jön be es tanácsot ker az más,de így...

Hány évesek vagytok?

Mióta vagytok egyutt?

2015. máj. 17. 08:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha én lennék a barátnőd helyében, egyáltalán nem haragudnék, mert ebből az jönne le, hogy csak félsz, hogy "elszúrsz" valamit, számomra még inkább azt sugallná, hogy nem akarsz elveszíteni. A legjobb barátnőmre haragudnék, hogy miért ilyen pletykás, mintha azt akarná, hogy összevesszünk.

Ha én lennék a barátnőd legjobb barátnője, gondolnám azért nekem írsz, mert én olyanokat is tudhatok a barátnődről, amiket te esetleg nem.(tudod, barátnők, pletyka...:D) Tehát ha te nem tudod mit lépj, én tudnám a legnagyobb segítséget nyújtani. A barátnődnek meg nem mondtam volna el, hogy beszéltünk erről, inkább örülnék, hogy a segítségemmel kibékültetek.

Ne vagdosd magad, attól nem változik semmi. Ha gondolod, mutasd meg a barátnődnek, amiket a legjobb barátnőjével leveleztél, és kérj bocsánatot és ezentúl vele fogsz mindent megbeszélni, így látni fogja, hogy nem volt semmi olyasmi.

16/L

2015. máj. 17. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!