Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátnőm bízzon bennem?
Annak, hogy vagdosod magad SEMMI ÉRTELME!!!
En nem lennék boldog tőle, ha a legjobb baratnomnek írna a pasim
Ha ismer(ne) mar a Srac akkor nem kene a barátnőm tanácsa ahhoz, hogy ne szakitsunk/kibekuljunk
Es ha em lennék abban a helyzetben hogy a b.nom pasija ram is először meg talán nem, de amikor mar másodszor megkér, hogy segítsek mar en is szólnék a b.nomnek
Mert ez SZERINTEM nem normális, hogy az a Srac aki a pasim azaz elvileg ismernie kene annyira nem ismer megcsak annyira se, hogy ne a barátnőm mondja meg neki , hogy mit csináljon azert, hogy együtt
legyünk
Mert ha próbálkozik valamivel es mem jön be es tanácsot ker az más,de így...
Hány évesek vagytok?
Mióta vagytok egyutt?
Ha én lennék a barátnőd helyében, egyáltalán nem haragudnék, mert ebből az jönne le, hogy csak félsz, hogy "elszúrsz" valamit, számomra még inkább azt sugallná, hogy nem akarsz elveszíteni. A legjobb barátnőmre haragudnék, hogy miért ilyen pletykás, mintha azt akarná, hogy összevesszünk.
Ha én lennék a barátnőd legjobb barátnője, gondolnám azért nekem írsz, mert én olyanokat is tudhatok a barátnődről, amiket te esetleg nem.(tudod, barátnők, pletyka...:D) Tehát ha te nem tudod mit lépj, én tudnám a legnagyobb segítséget nyújtani. A barátnődnek meg nem mondtam volna el, hogy beszéltünk erről, inkább örülnék, hogy a segítségemmel kibékültetek.
Ne vagdosd magad, attól nem változik semmi. Ha gondolod, mutasd meg a barátnődnek, amiket a legjobb barátnőjével leveleztél, és kérj bocsánatot és ezentúl vele fogsz mindent megbeszélni, így látni fogja, hogy nem volt semmi olyasmi.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!