Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Madara89 kérdése:
Hogyan győzzek meg egy nőt hogy bízzon bennem?
Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy nővel de van barátja és itt kezdődnek a gondok,a nő elmondta nekem hogy bejövök neki de nem mer kockáztatni és nem mer lépni nehogy pórul járjon én teljesen komolyan gondolom a dolgot és nagyon szeretem de ő így sem mer lépni és már szinte mindent megtettem amit csak tudtam de még nem bízik bennem így sem.mivel már 3x is csalódni kellett más férfiakban azt mondta nem meri és ne haragudjak.Mivel győzzem meg róla hogy bennem bízhat és végig mellette fogok állni történjék akármi.Valami nagyon ütős kellene ami megdobogtatná a szívét aminek egy nő sem tudna ellenállni ugyanis nagyon megmakacsolta magát és nem enged nekem.2015. febr. 15. 20:26
2/7 RRR válasza:
akkor nem is akar igazán váltani
légy türelmes ,ha ráérsz erre időt fordítani
3/7 anonim válasza:
Kloroform, és itt jön a csavar nem erőszakolod meg és tudni fogja hogy megtehetted volna de nem tetted... Amúgy mekkora gerinctelen patkány vagy. :D
4/7 anonim válasza:
Hallgass rám, az ilyeneket jobb kerülnöd. Én is ismerkedtem már ilyen lányokkal, mindent megtettem, hogy meggyőzzem őket, mégse bíztak meg bennem. Csak leszívják az energiádat, elrabolják tőled az értékes időt, és nem jutsz velük ötről a hatra. Aki nem akar benned bízni, az nem is fog, győzködheted bármennyire, úgyis csak a saját félelmeinek a rabja marad.
5/7 A kérdező kommentje:
a legjobb az egészben hogy elmondása szerint nem szereti a barátját csak megszokás ráadásul a csávó úgy néz ki mint jabba én pedig 10 éve sportolok és van különbség kettőnk között.
2015. febr. 15. 20:35
6/7 anonim válasza:
Hagyd a francba, én mondom. Ha "jobb" vagy a másik faszinál, de a csaj mégse mer váltani, akkor szenvedjen csak a sz.r kapcsolatában, megérdemli, neked viszont hagyjon békét.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ mindenkinek rendkívül hasznos volt számomra, elgondolkodok rajtuk.
2015. febr. 15. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!