Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem ez a fiú?
16 éves fiú az osztálytarsam. Előttem ül és van, hogy hatra fordul csak, hogy rá csapjon a kezemre, vagy mondjon valamit, aminek semmi értelme. Állandóan meglok.. Van, hogy csak kicsit, de van olyan, hogy megyek előtte és úgy meglok, hogy majdnem elesek és elkezd mosolyogni rajtam. Minap történt, hogy mentem hátra az udvarra ő meg ott állt a hajverjaival és egyszer csak hangosan elkezdte kiabálni nekem, hogy ott egy hanyadek es kozbe nevetett. Szoktunk amúgy beszélgetni múltkor is mikor vártam a buszt oda jött hozzám és tökre jól elbeszelgettunk. Facebookon szoktunk beszélgetni néha. Meg mindig mondja becezve a nevemet es mosolyog rám
Vannak kicsit csunyacskabb fiuk, akik elég igénytelenek és oda megy hozzájuk és olyanokat mondd nekik, hogy én szeretném leszopni. Persze semmi igazság alapja sincs
. Van,hogy csak elkezdi énekelni, hogy szeretem a faszt.
. Megis miert ilyen? :D
Az biztos, hogy rettentően éretlen még :DD
De szerintem bejössz neki :)
Ma valahogy szóba került, hogy vkihez át megyek és a haverja azt hitte, hogy azt mondtam, hogy ehhez a fiuhoz és elkezdte mondani neki, hogy át megy a baratnod? De ilyen viccesen.
Erre a fiu:aaaaa... És elfordult
Figyelj.. En tudod mikor csinaltam ilyeneket? :D fenek csapkodas, kis lokdoses, hajhuzgalas stb :D kb 5.-Ben
Ő azon a szinten van most.. Éretlen... Ez figyelemfelkeltes!
Máshogy nem tud kozeledni ezert inkabb butasagokat csinal hogy figyelj ra.
Egyszeru... Éretlen
16/f
Ui. Csinald azt ellene hogy mond neki azt: Nem tudsz normalisan udvarolni? :) vagy valami hasonlo... Hidd el ez neki elegge kinos ha még ezen a szinten van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!