Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk, ha szeretjük egymást, de nem lehetünk együtt?
Már lassan két hónapja vagyunk együtt a barátommal, idáig titokban tartottuk a kapcsolatunkat, csak az tudott róla akinek tudnia kellett... a szülei elől titkoltuk leginkább, mert még a megismerkedésünkkor eltiltották tőlem. Mindezt azzal indokolták, hogy idősebb vagyok, és elég zűrös a múltam, és nem szeretnének a fiuk közelében meglátni. Ám azonban most kiderült hogy együtt vagyunk, a szülei persze kiakadtak, és eltiltották tőlem! De nem is ismernek. Az anyjával életemben egyszer beszéltem, az apja nem is látott még. mit tegyünk?
17L
Pedig sajnos jól írtad, "nem lehet megbüntetni mint egy 12-13 éves fiút"
Ő is még csak 14..
Szia megint én vagyok . A szülők nagyon érzékenyek az idősebb lányokra mert ugy érzik h a "kicsi fiuk" tul hamar nő fel. És véletlenül történik valaondolják igy.
mi a kanapén aztán meg háborús területté válik az otthonuk.
De ezt csak a szülök g
titkos viszony
akárcsak Végzetes vonzerő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!