Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk, ha szeretjük egymást, de nem lehetünk együtt?
Már lassan két hónapja vagyunk együtt a barátommal, idáig titokban tartottuk a kapcsolatunkat, csak az tudott róla akinek tudnia kellett... a szülei elől titkoltuk leginkább, mert még a megismerkedésünkkor eltiltották tőlem. Mindezt azzal indokolták, hogy idősebb vagyok, és elég zűrös a múltam, és nem szeretnének a fiuk közelében meglátni. Ám azonban most kiderült hogy együtt vagyunk, a szülei persze kiakadtak, és eltiltották tőlem! De nem is ismernek. Az anyjával életemben egyszer beszéltem, az apja nem is látott még. mit tegyünk?
17L
Ez elég szokatlan hogy a fiu szuleivel van a baj de az én szüleim is ilyenek . a lányal tovább "bujdostunk" és végül anyira belefáradtunk h nem birtuk eggyüt tovább. kérd meg h kérdeze meg a szüleit hogy mikor hinnék el h megváltoztál.
F
A fiúval van a gond.
Egy fiút nem lehet megbüntetni vagy eltiltani mint egy 12-13 éves kisfiút.
Odaáll és megmondja, hogy már pedig fog veled találkozni.
Mit csinálnak? Megverik 16-17 évesen? Tuti nem. Szobafogságot kap? Ki kényszerítené, és hogyan, hogy betartsa.
Azt mondja elmegyek a "nikuus15"-höz, azzal kisétál az ajtón és elmegy hozzád. Ez nem valami bűn, hogy jön a rendőrség aztán börtönbe zárják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!