Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 15 éves lánynak 21 a barátja, akkor mennyi arra az esély hogy két éven belül lefekszenek?
15 évesen nem kell összejönni 21 évessel, mert a kapcsolatba igencsak beletartozik a szex, amit te nem tudsz neki megadni.
Max., próbálkozik még, aztán - ha van esze - otthagy egy idősebért, akivel minőségi kapcsit is létesíthet. Mert veled ez nem történik meg még egy ideig.
"viccből megkérte a kezemet. Én meg viccből igent mondtam. De ezt már komolyan gondoljuk."
XDDDDDD én is tegnap viccből kirúgattam magamat a munkahelyemről, a főnök meg viccből rábólintott :D De ő már komolyan gondolta xD
Legalább annyit tegyél meg, ha mást nem, hogy felnősz a 15 éves önmagadhoz, és gondolkozz kicsit, ne csak a berögzült idióta női világodban mozogj. Akkor már te is be fogod látni miért fog elhagyni, ha nem kapja meg tőled azt, amire egy biológiailag érett férfi vágyik.
mindegy is,inkább megyek a saját fejem után
amúgy meg lehet hogy a testem nem áll még készen rá,de lelkileg sokkal fejlettebb vagyok a korosztályomnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!