Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 15 éves lánynak 21 a barátja, akkor mennyi arra az esély hogy két éven belül lefekszenek?
Nem tudom miért biztatjátok ,hogy tegye meg,amit nem is biztos ,hogy akar.
Szóval az én véleményem az ,hogy ha nem szeretnél ,ne feküdjél le vele. Nem vagy elkésve sehonnan ,ráérsz még ,és nem biztos,hogy pont neki akarod odaadni magad.
Nyugodtan várj ha úgy érzed ,még nincs itt az idő ,nem szégyen várni, sőőt..sok pasinak ez érettséget, komolyságot sugall, inkább mint,,hogy odaadd magad bárkinek.
25/F
Istenem, kislány, engedd el ezt a fiút! Azt mondják a lányok hamarabb érnek, de aki ezen a szellemi szinten van, hogy "azért nem fekszek le vele, mert anyukám nem engedi" az maradjon már meg a tizenéves fiúknál, ne a huszonévesek kínozza magával.. (Ha egyáltalán fiúzol, mert szerintem még azt se kéne neked ilyen agyi szinten...)
Ez milyen gáz. Gondolom milyen hülye gyerek vagy egy csomó más dologban is. Szegény srác, vajon hogy szedett össze?
Mi úgy szeretkeztünk barátommal, hogy szűz maradtam biológiailag.. mivel csak szűzhártyámig dugta be, nem szakította át. És így is elélveztem.. :)
16/L
17-es vagyok.
Akkor csináld amikor úgy érzed, hogy készen állsz rá. Ne azért veszítsd el mert bíztatnak hanem azért mert szeretnéd meg érettnek érzed magad hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!