Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átvert a barátnőm, elnézzem neki?
Figyelt kérdés
Több hónapja együtt vagyok egy fiatalabb lánnyal. Mikor megismerkedtünk megkérdeztem tőle mennyi idős, azt mondta 14. Teljesen véletlenül kerestem a bérletét és rápillantottam az igazolványára, amin az állt, hogy ő nyáron tölti a 13-at. Ezen nagyon összevesztünk, de megbocsátottam neki. Mondtam, inkább mondjon el bármit, amit tudnom kéne, azt mondta nincs semmi. Legutóbb, pedig megláttam az ellenőrzőjét és azon 2 osztállyal kevesebb volt, mint amit mondott. Kérlek úgy tekintsetek rá, mint valódi problémára. Lehet, hogy komolyabban is átverne később. Előre is köszönöm! 16/F2015. máj. 12. 08:19
1/9 anonim válasza:
Jajj :D, hát ez elég kellemetlen, szerintem hagyd a fenébe ezt a kamugépet, még 13 sincs, nem igazán hozzád való...
2/9 anonim válasza:
Mit akarsz? 13 évesen nem felelősségtudó egy gyerek, nem kéne ennyire csodálkozni. Neki menő, hogy idősebbel járhat, nyilván azért hazudott.
3/9 anonim válasza:
Mit akarsz te egy 12 éves gyerektől??Még csak kamasznak vagy tininek se mondható :D jó hogy átver,kitudja még mibe hazudott csak azért hogy összejöjjön veled.Hagyd a francba szerintem,nehezen hiszem el hogy annyira szerelmes lennél belé..
4/9 anonim válasza:
16 évesen egy 12 évessel járni, már majdnem olyan szánalmas, mint 40 évesen egy 20 éves csajjal. Szóval van egy kamuzó, buta (kétszer bukott) csaj és még kérdések merülnek fel benned?
5/9 A kérdező kommentje:
Iszonyatosan szeretem, nyilván azért fordulok segítségért! Nem tudom megmondani, mit adhat egy ilyen fiatal lány, de tényleg nagyon beleszerettem.
2015. máj. 12. 08:32
6/9 anonim válasza:
Próbálj keresni valaki mást,hidd el akármennyire is szereted semmi jó nem fog ebből kisülni.Találsz te mást is (korodbelit) és utána gyorsan elfelejted.
7/9 anonim válasza:
Engem is "átvertek". Úgy tudtam a barátomról, hogy 18 éves, majdnem egy évig, aztán kiderült hogy 21. Bár ezt ő mondta meg, és érthető volt az indok, hogy miért mond mást De neked kell ismerned a lányt annyira, hogy komoly dolgokban is hazudna-e. Mert ez azért nem egy komoly dolog. Valakinek a kora szerintem annyira lényegtelen. És igen, valószínű, félhetett, hogy nem jössz össze vele, ezért hazudott. Szerintem tapasztald ki, hogy másban is szokott-e hazudni, mielőtt bármit is lépsz, és mindig nézz mögé, hogy mi az indoka rá. Tényleg gyerek még kicsit, de ha tényleg szereted, le tudod szoktatni erről. A korkülönbség pedig szerintem csak most mondható kicsit gáznak. Pár év múlva pont ideális lesz, csak maradj vele, vagy várd meg, ha tényleg ennyire szereted.
8/9 anonim válasza:
Remélem a kukidat ne tetted bele abba a gyerekbe. Azért élvezted te ezt ennyire mert egy idősebb csajhoz biztos kevés lennél.
9/9 anonim válasza:
Hagyd a fenébe!Korban sem hozzád való,felfogásban meg végképp nem illetek össze.Buta ez a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!