Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok dönteni 2 lány közül, mi alapján válasszak?
Van több lány, akikkel jóban vagyok, de van kettő közülük, akikkel össze tudnék jönni, és minden tekintetben megfelelnének nekem (ez most hülyén hangzik, de nem tudtam szebben írni:D). Mindekettővel barátok vagyunk jelenleg, semmi több nincs még, ezért kellene még most leállni az egyiknél, hogy ne 2-vel kavarjak egyszerre. Ismerik egymást, ezért is nehéz a döntés.
Mindketten iszonyat jól néznek ki, mi alapján döntsek, mert mindkettő mellett van sok pozitív dolog számomra. Azt is hallottam (bár ez nem 100% biztos), hogy mindkettőnek tetszek egy kicsit.
Mit tegyek, egyszerűen nem tudom melyikőjük lenne jobb..
Ha nem barátnők akkor a tulajdonságaikat nézd.
Meg azt, hogy melyikkel tudnád elképzelni az életed.
Ha barátnők, akkor inkább más csaj után kéne nézned.
Akkor ez csak vonzódás.. Ameddig nem eggyet akarsz addig felesleges összejönni bármelyikkel is. Mert pl kiválasztasz a 3 közül 1-et.. 1-2 np múlva jön a 4. h azis tetszik? Ez még nem érzés a ti korotok nagyon le van maradva a fejlődésben...
A mi korosztályunk ilyenkor már házas életbe lépett.
A lányom korosztálya meg már komoly kapcsolatban vannak.
12évesen volt ez..nem 17...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!